Kingománie pokračuje: The Institute je v knihkupectvích pár dní a už se chystá seriál

Kingománie pokračuje: The Institute je v knihkupectvích pár dní a už se chystá seriál | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Dětské postavy dostanou zase zabrat. V seriálu na motivy Kingovy novinky z jejich těl bude tajný tým vědců bolestivou procedurou získávat superschopnosti. 

O zfilmování knižních děl autora Stephena Kinga je poslední dobou enormní zájem. Kiny se prohnala nová verze Řbitovu zviřátek a ToTo Kapitola 2 si odbylo premiéru minulý čtvrtek. Na Netflixu byla k vidění Geraldova hra a čeká nás Doktor Spánek. Na televizních obrazovkách dostane po zpackané filmové adaptaci druhou šanci Temná věž ve formě televizního seriálu a dalo by se ještě dlouze pokračovat.

Svědectví: Postapokalyptický Kingův opus magnum našel záporáka

Kingova novinka The Institute teprve před pár dny dorazila na pulty obchodů a už byl oznámený seriál. Za ním budou stát scenárista David E. Kelley a režisér Jack Bender, kteří se podíleli na seriálu Mr. Mercedes, jenž rovněž čerpal z Kingovy předlohy.

King na stránkách Institutu představuje nové dětské hrdiny v čele s Lukem Ellisem, jemuž v noci neznámí útočníci zavraždí rodiče. Luke se ráno probouzí v místnosti, která přesně odpovídá jeho pokoji, jenomže jí chybí okno. Když otevře dveře, zjistí, že jsou za nimi hned další dveře, kde jsou další děti. Že je Luke držen v tajném zařízení, z něhož není úniku, není náhoda. Tyhle děti mají totiž v sobě nadliské dary jako jsou telekineze nebo telepatie, které z nich ředitelka Sigsby a její personál extrahují. Místem zděšený a zoufalý Luke se pokusí dostat ven a přivolat pomoc.

Titulní fotka je ilustrační. Je z filmu To.

Zdroje: Variety, Slash Film

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest