The Office: Milovaný Kancl se může dočkat restartu

The Office: Milovaný Kancl se může dočkat restartu | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Je tu šance na další verzi zábavného sitcomu.

Seriál The Office/Kancl se objevil už v roce 2001. Šlo o britský mockumentární sitcom, za kterým stála dvojice komiků Ricky Gervais a Stephen Merchant. Ale i když šlo o velmi zábavný seriál, dočkal se pouhých dvou řad. 

Ovšem, Kanclu si všimli američtí filmaři a dočkali jsme se nové verze. A byť není úplně obvyklé, že by se rebooty/remaky/restarty a další "re" kvalitou přiblížily originálu, v tomhle případě se to díky chytrému scénáři a sympatickému obsazení povedlo a Kancl vydržel na obrazovkách od roku 2005 do roku 2013.

Skončil tedy před nějakými šesti lety a to je v televizní branži skoro věčnost nebo jde minimálně o dostatečný odstup pro to, aby se začalo přemýšlet o vzkříšení. 

Společnost NBCUniversal nedávno oznámila, že stahuje seriál Kancl z Netflixu a od ledna 2021 ho nabídne na své nové streamovací službě Peacock a kromě toho se objevily zvěsti, že by také na Peacocku mohl být k vidění i reboot. 

Jedna z šéfek NBCUniversal Bonnie Hammer se nechala slyšet: "Reboot Kanclu je mou nadějí a cílem."

Není překvapením, že NBC něco takového zvažuje. Kancl patří k jedněm z jeho extrémně populárním značkám, ostatně, o tom svědčí i fakt, že práva na Kancl získala zpět od Netflixu za zhruba půl miliardy dolarů. A pokud by nešlo o oblíbený projekt, asi by se společnost tolik přes kapsu neplácla. Ostatně, jen v minulém roce se Kanclu na Netflixu streamovalo 52 miliard minut!

Pokud jde o reboot, tak o něm nejsou aktuálně známy žádné informace, Hammer prozradila, že o tom probíhají rozhovory. Kdy bychom se mohli dočkat, kdo by mohl být tvůrcem, koho bychom v seriálu mohli vidět, to jsou zatím otázky, na které neexistují odpovědi. 

Nicméně s ohledem na stále větší množství streamovacích služeb, se musejí jednotlivé firmy ohánět, aby oslovily fanoušky a mohly nabídnout, co nejzajímavější obsah. A tak je šance na to, že NBC vznik rebootu Kanclu posvětí, docela vysoká.

Zdroj: Collider, Deadline, TVline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest