Pán prstenů: Seriál se bude natáčet na Novém Zélandu, jako Jacksonovy filmy

Pán prstenů: Seriál se bude natáčet na Novém Zélandu, jako Jacksonovy filmy | Fandíme seriálům
New Line Cinema
Zobrazit dalších 6 obrázků
O lokace se bát nemusíme, Nový Zéland se osvědčil již několikrát.

Režisér Peter Jackson nám před lety představil filmovou verzi trilogie Pána prstenů a následně ještě přidal trojdílného Hobita. Filmy (hlavně Pán prstenů) byly úžasné pro svou hudbu, obsazení, epičnost, ale i skvělý výběr natáčecích lokací. A nyní máme skvělé zprávy pro všechny zaryté fanoušky zelenkavých údolí a roztodivných skalních útvarů. Seriál od Amazonu se totiž stejně jako jeho filmoví předchůdci bude taktéž natáčet na Novém Zélandu.

„Když jsme hledali lokace, ve kterých bychom mohli nechat vyniknout krásy Druhého Věku Středozemě, věděli jsem, že potřebujeme najít něco majestátního s nedotčenými pobřežími, lesy a horami, ale zároveň místo, kde jsou již zkušení s natáčením v nejvyšším stylu. Jsme rádi, že nyní můžeme potvrdit, že Nový Zéland se stane naším domovem pro seriál, který je založen na příbězích z Tolkienova Pána prstenů,“ píší v prohlášení showrunneři a hlavní producenti Patrick McKay a J.D. Payne.

Mnoho informací o ději zatím nemáme. Zatím víme například to, že příběh se bude odehrávat před Tolkienovými knihami a první dvě epizody zrežíruje J.A. Bayona (Jurský svět: Zánik říše). V jedné z hlavních rolí se objeví Will Poulter.

V galerii se můžete přesvědčit, že Pán prstenů nádhernými sceneriemi skutečně vynikal, jestli podobně bude vypadat i seriál, dostane se divákům alespoň malého vítězství, pokud by seriál pokulhával v jiných oblastech. Budeme ale doufat, že se vše vyvede a Amazon nám nadělí skutečné epické dobrodružství.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest