Ghost Rider: Seriál je mrtvý. Můžeme tedy doufat v nový film?

Ghost Rider: Seriál je mrtvý. Můžeme tedy doufat v nový film? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 21 obrázků
Ghost Rider se na streamovací službu Hulu nepodívá.

Streamovací služba Hulu spadá pod megakorporaci Disney, tím pádem má přístup k marvelovským materiálům. Aktuálně je tak na ní dostupný úspěšný a povedený seriál Runaways, ale Hulu má v plánu nabídnout několik dalších marvelovských sérií, ať už animovaných nebo hraných. 

Jednou z nich měl být i Ghost Rider, ve které by si hlavní roli Robbieho Reyese alias Ghost Ridera zopakoval Gabriel Luna, kterého jsme viděli už v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. Nicméně bylo prozrazeno, že si Gabriel zahraje stejnou postavu, ovšem seriál na Hulu nebude propojen s Agenty, půjde o samostatný projekt.

Fandové Ghost Ridera ale mají smůlu, Hulu se rozhodlo, že seriálu, který byl schválen v květnu, šanci nedá. Proč? Oficiální důvod zatím zveřejněn nebyl, ale podle některých zdrojů se Hulu a tvůrčí tým Ghost Ridera dostaly do kreativní slepé uličky, ze které nedokázaly "vybruslit."

Existuje tu ale ještě určitá naděje na to, že se fandové Ghost Ridera dočkají. Nedávno začaly kolovat spekulace o tom, že si svou hranou premiéru odbude Cosmic Ghost Rider (což je Ghost Rider v podobě Franka Castlea/Punishera), což ale později vyvrátil tvůrce téhle postavy Donny Cates. Nedávno se Daniel Richtman známý také jako DanielRPK nechal slyšet, že má informace o tom, že prezident Marvel Studios Kevin Feige chce film o Ghost Riderovi. Ozývají se hlasy, že to by mohl být pravý důvod pro zrušení seriálu, tedy to, že by přednost dostal film.

Zatím ale nejsou k dispozici žádné konkrétní informace o filmu a je jasné, že součástí čtvrté fáze marvelovského filmového universa nebude, tím pádem se Ghost Rider na stříbrná plátna vrátí nejdříve po roce 2021, kdy čtvrtá fáze končí.

Zdroj: Deadline, CBR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest