Třetí série ze světa Živých mrtvých bude zasazena 10 let po vypuknutí apokalypsy

Třetí série ze světa Živých mrtvých bude zasazena 10 let po vypuknutí apokalypsy | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 9 obrázků
Bylo odhaleno, kdy se bude odehrávat další přírůstek do universa The Walking Dead.

Ústřední série Živí mrtví se v posledních letech potýká s poměrně výrazným úbytkem diváků, ale očividně jsou i tak stále pro stanici AMC uspokojivé výsledky. Jinak by jistě nedala zelenou druhému spin-offu, který rozšíří universum The Walking Dead.

Fear the Walking Dead: Bude další série!
 

Aktuálně bylo odhaleno, kdy se bude zatím nepojmenovaná série (pracovní název zní Momentum) odehrávat. Diváci se podívají do doby 10 let po vypuknutí apokalypsy, takže zhruba do stejného období, ve které se odehrává desátá série Živých mrtvých

Jak už nějakou dobu víme, nový seriál se nebude zaměřovat na generaci dospělých, která čelila propuknutí nákazy, ale na jejich děti. A přestože ty byly vychovávány tak, aby věděly, co se odehrává za zdmi jejich opevněných osad, tak často nejsou na reálný svět připraveny. Natáčení třetího seriálu ze světa The Walking Dead aktuálně probíhá ve Virginii s tím, že premiéra je naplánována na jaro příštího roku. 

Jedna z hvězd nové série Nico Tortorella (Znovu 20) o své postavě a seriálu prozradila: "Jeho jméno je Felix a je více méně ochráncem mladší generace. Seriál se soustředí na mladší generaci lidí, 10 let po apokalypse, a jsem svým způsobem otcovskou figurou." Nico je z dosud odhaleného ústředního obsazení nejstarším členem, je mu 31 let, ostatní herci jsou buďto v pubertálním věku nebo těsně po dvacítce. 

Dá se tušit, že rozhodnutí zasadit druhý spin-off do této doby padlo také proto, aby bylo případně možné nabídnout crossover s hlavní sérií. To však zatím potvrzeno nebylo. 

Jak bylo řečeno, na seriál si ještě nějakou dobu počkáme, zatím si zájemci mohou užít 10. řadu Živých mrtvých, která oficiálně startuje 6. 10. Ovšem první díl desáté série byl zveřejněn již 30. 9. 

Zdroj: Chicago Tribune (skrze ComicBook)

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest