Přátelé: Lisa Kudrow nesnášela roli Ursuly a další zajímavosti

Přátelé: Lisa Kudrow nesnášela roli Ursuly a další zajímavosti | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit dalších 8 obrázků
Tvůrci seriálu Přátelé prozradili detaily (nejen) o dvojčeti Phoebe.

Letos oslavil kultovní seriál Přátelé neuvěřitelných 25 let od premiéry. A u této příležitosti herci a tvůrci poskytli různým médiím rozhovory, ze kterých se fandové dozvěděli věci, které možná věděli, avšak i ty, které jsou pro ně velkým překvapením. 

15 nejlepších Netflix seriálů podle jeho uživatelů
 

Jednou z nich může být i skutečnost, že představitelka Phoebe Lisa Kudrow nebyla zrovna velkou fanynkou hraní dvojčete Phoebe Uršuly. Ta se nejdříve objevila v sitcomu Jsem do tebe blázen, aby se poté nepravidelně ukazovala i v Přátelích:

"Lisa si to vážně neužívala. Neměla ráda hraní s dublérem a svým způsobem si to možná pro sebe ještě stížila tím, že dublérem byla její skutečná sestra [Helena]. Myslím si, že kvůli tomu byla ve stresu, a i když si ten stres spíše vsugerovala než, že by byli na place nějaké problémy, tak pro ní byly tyhle scény těžší než ostatní. Ale nakonec to byla i tak spousta zábavy," nechal se slyšet jeden z tvůrců Přátel Kevin S. Bright.

Jak si asi pamatujete, Uršula chvíli působila jako pornoherečka, což je trochu překvapením, protože stanice NBC byla poměrně puritánská, pokud jde o některá témata a výrazy. Další spoluautorka Přátel Marta Kauffman prozradila, že problematická byla slova penis, bradavky a dokonce i kondom: "Měli jsme epizodu, kde se Monika a Rachel dohadovaly o posledním kondomu. Obě chtěly mít daný večer sex, obě byly ve vztahu, pro obě to byla velká noc a měly doma pouze jeden kondom. Mohli jsme ukázat obal, mohli jsme jím zatřást, takže jste slyšeli, že je tam prezervativ, ale nemohli jsme vyslovit slovo kondom."

Nedílnou součástí seriálu byl také ošklivý naháč, který bydlel naproti Monice (Courtney Cox). Přestože se na obrazovce objevil jen na chvíli a nebylo mu vidět do tváře, tak o tuhle roli byl podle Brighta velký zájem: "Překvapivě tu bylo dost lidí, kteří chtěli hrát 'ošklivého nahého chlapíka'. Prostě chtěli. Šlo o záběr pouze zezadu, ve kterém nebyly žádné dialogy. Nešlo o klasický casting, bylo to primárně o fyzické stránce..."

I když "nahý chlápek" nebyl skoro vidět, fandové Přátel si ho jistě velmi dobře pamatují. Stejně tak jako jednu z nejvýraznějších vedlejších postav Gunthera (James Michael Tyler), u kterého jsme nikdy nezjistili jeho příjmení. Má nějaké? K tomu Bright dodal jen to, že si vystačí s jedním jménem: "Je jako Cher."

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest