The Mandalorian: Trojice hrdinů na novém plakátu a dalších fotkách

The Mandalorian: Trojice hrdinů na novém plakátu a dalších fotkách | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 32 obrázků
Seznamte se, jak k přípravě seriálu přistupovali tvůrci a co dalšího prozradili.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Seriál The Mandalorian se dá označit za vlajkovou loď streamovací služby Disney+. Ve Spojených státech bude spuštěna 12. 11. a hned v tento den si na ní první epizoda z předaleké galaxie odkroutí premiéru. Příběh nás zavede do období mezi Epizodami VI a VII. Jedním z hrdinů je námezdní lovec (Pedro Pascal) schovaný pod mandalorianskou zbrojí. K němu se připojí žoldák Cara Dune (Gina Carano) a droid IG-11 (Taika Waititi).

Star Wars: Kdo se ujme režie seriálu s Obi-Wanem?

Z nedávné doby bylo také potvrzené, že se v seriálu objeví herečka Ming-Na Wen, kterou můžeme znát jako agentku Melindu May z Agents of S.H.I.E.L.D.. Její role je držena v tajnosti, zato u Julie Jones (Twilight Saga) je situace opačná. Její postava bude v seriálu vystupovat pod jménem Omera a soudě podle fotky v galerii by mohla být spojencem Mandaloriana. Dalšími potvrzenými herci byli komik Bill Burr (Breaking Bad), jehož role je neznámá a Natalia Tena (Hra o trůny). Ta se objevila už v tralieru jako fialový Twi’lek, což je exotický druh z planety Ryloth.

V galerii na vás ještě čeká nový plakát s trojicí hrdinů. Dvě slunce dávají najevo, že by mělo jít o planetu Tatooine. Na dalším posteru můžete vidět samotného Mandaloriana. Pak je tady fotka hrdiny v kokpitu jeho vesmírné lodi, která se jmenuje Razor Crest. Ta se nezrodila v počítači, ale tvůrci postavili skutečný model, jako se to dělalo při natáčení původní trilogie. Výrobce modelů John Goodson postavil plavidlo pomocí technik staré školy. Techniky byly kombinované s nejmodernějším 3D tiskem a LED diodami, které vyvolávaly efekt svítícího motoru. 

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho

25.05.1983 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest