Kravaťáci: Tvůrce vysvětlil, proč neoslovil Meghan Markle pro cameo ve finalní řadě

Kravaťáci: Tvůrce vysvětlil, proč neoslovil Meghan Markle pro cameo ve finalní řadě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Do finální série Kravaťáků byli přizváni představitelé všech důležitých rolí, kromě Meghan Markle.

Devátá a finální řada oblíbeného právnického seriálu Suits / Kravaťáci je za námi. Skončila 25. září. A tvůrci se rozhodli, že by nebylo od věci přizvat zpět všechny představitele ústředních rolí. Tedy, kromě Meghan Markle. Ta ztvárňovala postavu jménem Rachel Zane od první do sedmé řady, takže byla důležitou součástí seriálu. 

Herci a jejich konec: 5 nejpodivnějších televizních odchodů
 

Ovšem, tvůrce seriálu Aaron Korsh přiznal, že se nakonec rozhodl Meghan nepožádát o cameo a jeho důvody jsou zcela pochopitelné: "Nakonec jsem se jí nezeptal, zkrátka jsem se rozhodl, že budu respektovat její nový život a nepostavím jí do nepříjemné situace, kdy bych ji o to žádal. Rozhodli jsme se, že jí do téhle pozice nechceme postavit, takže jsem se jí na to nikdy nezeptal."

Jako členka britské královské rodiny je Meghan svazována přísnými pravidly, takže by stejně účinkování v seriálu s největší pravděpodobností odmítla. Otázkou zůstává, jestli by ji nebylo i tak lepší ze slušnosti požádat, na druhou stranu Korsh nechtěl herečku vystavit tomu, že by musela nabídku odmítnout, což je samozřejmě naprosto pochopitelné. 

Meghan opustila seriál v roce 2018, zhruba měsíc předtím, než se vdala za prince Harryho a stala se z ní vévodkyně ze Sussexu. A byť se od roku 2018 v seriálu už neobjevila, tvůrci několikrát nabídli zmínky o "novém skvělém životě" Rachel.

I ve finální řadě bylo několik odkazů na tuhle postavu. K čemuž Korsh dodal: "Vepsal jsem ji do scénáře, jsem nostalgický člověk. Mluvili jsme o tom. Nebyli jsme si jistí, jestli to bude fungovat a nebyli jsme si jistí, kolik tam toho dát. Byli tu určití lidé, kteří si mysleli, že bychom to dělat neměli. Byl jsem těmto názorům otevřený, protože jsme měli připraveno spoustu různých konců. Všichni tihle lidé, když to nakonec viděli, dospěli k názoru, že to tam chtějí, líbilo se jim to. Podle mě to přidalo seriálu na pozitivní atmosféře."

Pokud jde o celkové hodnocení deváté řady, tak jak se dalo čekat, někteří lidé jsou spokojeni, jiní čekali něco jiného. Ale asi nešlo o rozloučení, které by bylo vysloveně neuspokojivé. Jen to zkrátka mohlo být o něco lepší.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest