Griffinovi a Americký táta nebudou dostupní na Disney+

Griffinovi a Americký táta nebudou dostupní na Disney+ | Fandíme seriálům
20th Century Fox Television
Zobrazit dalších 7 obrázků
Co Disney vymyslí s dvěma nekorektními animovanými tituly?

Přestože Disney díky akvizici Foxu vlastní práva na populární komediální série Griffinovi a Americký táta, tak ani jeden z těchto seriálů nebude dostupný na vyhlížené streamovací službě Disney+. U jiných seriálů od FoxůDisney již rozhodnuto. Dříve jsme vás informovali o Simpsonových, kteří budou jedním z taháků Disneyho streamovací služby. Stejně tak tomu je u sci-fi komedie The Orville, jejíž nadcházející třetí i předešlé dvě sezóny budou dostupné na Hulu.

Disney blokuje reklamy Netflixu na několika televizních stanicích
 

Již dříve se vyskytly informace o tom, že na Hulu bude mířit většina seriálů a filmů, které nejsou vhodné pro děti a mladistvé. Disney chce svou platformu Disney+ mít zaměřenou především na rodiny s dětmi a její obsah tomu bude odpovídat. Všechny filmy a seriály, které nejsou přístupné pro děti nad 14 let, budou směřovat na Hulu. Momentálně jsou Griffinovi a Americký táta dostupní jak na stanici Fox, tak na streamovací službě Hulu. A dá se předpokládat, že na tomhle směřování se mnoho nezmění a Disney seriály mezi svoje rodinné pořady nevpustí.

I přes zaměření výhradně na rodinný obsah, budou mít předplatitelé Disney+ od spuštění dne 12.11. přístup k více než 300 filmům, 7000 seriálovým epizodám a novým seriálům a filmům, které budou dustupné výhradně na Disneyho platformě. Disney nabídne mimo jiné předplatné Disney+, Hulu a sportovního kanálu ESPN v jednom balíčku za 12.99 dolarů měsíčně. To se ale samozřejmě bavíme o prvotním spuštění ve Spojených státech, na spuštění služby u nás si budeme muset ještě pár měsíců počkat.

Zdroj: Screenrant, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Honislav | 08.03.2022 21:22
Si dělaj prdel, ruším to u těch kokotů :(
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest