The End of the F***ing World: První plakát odhalil premiéru 2. řady a potencionální spoiler

The End of the F***ing World: První plakát odhalil premiéru 2. řady a potencionální spoiler | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 15 obrázků
Netflix právě prozradil smrt jedné z hlavních postav a nebo diváky tahá za nos?

Pozor článek obsahuje spoilery

Od premiéry první série rebelského seriálu The End of the F***ing World uběhly téměř dva roky a od té doby jsme nedostali téměř žádné informace o druhé sezóně, vyjma potvrzení, že se ji fanoušci někdy dočkají. Nyní Netflix konečně začal s propagací druhé řady příspěvkem na Twitteru, kde zveřejnil první plakát s datem premiéry 5. 11. Druhá sezóna bude globálně dostupná na Netflixu, kromě Velké Británie, kde seriál uvede stanice Channel 4.

Daybreak: Mad Max pro teenegery v prvním pořádném traileru
 

Plakát okamžitě rozvířil vlnu diskuzí, jelikož na něm vidíme hlavní hrdinku Alyssu (Jessica Barden), jak smutně sedí ve svatebních šatech a naproti ní stojí na stolku urna. Fanoušci tak okamžitě začali spekulovat nad tím, jestli to značí smrt Jamese (Alex Lawther), se kterým to v cliffhangeru na konci první série nevypadalo zrovna dobře. Dále to může znamenat, že James vyvrcholení první série přežil a nyní s Alyssou plánují “svatbu“. Netflixu se tak povedlo po měsících ticha opětovně vyvolat šeptandu kolem seriálu, jehož první řada byla oblíbená jak u diváků tak kritiků.

I přes nejistou budoucnost postavy Jamese, je potvrzeno, že herec Alex Lawther (Kód Enigmy) si ve druhé řadě zahrál. Obsazení dále doplní Tim Key (Alan Partridge: Alpha Papa), Will Rogers (Crazyhead), Naomi Ackie (Lady MacBeth) a Conor Clarke-McGrath (Sex Education). Scénář ke druhé osmidílné řadě opět napsal Charlie Covell, který je i výkonným producentem seriálu spolu Murraym Fergusonem (Misfits: Zmetci) a Dominicem Buchananem (Colette). První čtyři epizody druhé řady zrežírovala Lucy Forbes, jež stojí za televizním filmem In My Skin a seriálem Bad Cramps.

V galerii najdete kromě zmiňovaného plakátu i první promo fotografii, kde opět vidíme Alyssu ve svatebních šatech.

The End of the F***ing World vychází ze stejnojmenného komiksu od Charlese S. Forsmana. Seriál sleduje sedmnáctiletého chlapce Jamese (Alex Lawther), který o sobě tvrdí, že je psychopat s potřebou zabít člověka, a rebelující dívku Alyssu (Jessica Barden), která v Jamesovi vidí naději, jak by mohla uniknout od svého bouřlivého domova.

Zdroj: Screenrant, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest