Hra o trůny: Finále bylo příliš uspěchané, souhlasí s kritikou závěrečné řady režisér

Hra o trůny: Finále bylo příliš uspěchané, souhlasí s kritikou závěrečné řady režisér | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 29 obrázků
Neil Marshall se rozpovídal o finální sérii a jejích nedostatcích.

Osmá a současně poslední řada kultovní fantasy Hry o trůny nebyla přijata zrovna kladně. Vyčítáno je jí mnohé, ale asi nejvíce vývoj postav a také to, že první epizody byly příliš "líné" a poslední naopak příliš uspěchané. A byť tvůrci a herci spíše vystupují na obranu seriálu, jsou i tací, kteří s kritikou souhlasí. 

Hra o trůny 8: Na ochranu před spoilery byl použit „zabiják dronů“
 

Například režisér Neil Marshall, který stojí za velmi chválenými díly Blackwater (Oheň a voda) The Watchers on the Wall (Strážci na Zdi). Za svou práci se dokonce dočkal nominace na Emmy. Neil se vyjádřil k chladnému přijetí ze strany diváků a částečně s nimi souhlasí:

"Je velmi obtížné zpochybňovat [ostatní tvůrce seriálu], protože jsou géniové a odvedli opravdu úžasnou práci. Pokud jde ale o mě, zvolil bych jiný způsob režie. Jednou z nejlepších zkušeností, když jsem pracoval na obou svých epizodách bylo to, že byli otevřeni mým nápadům, speciálně, pokud jde o bojové scény a to, jak bitvy fungují. Určitě bych přidal [do finální řady] svou strategii a své znalosti. Tak nějak souhlasím s kritikou, že to bylo uspěchané. Všichni skončili tak, jak skončit měli, ale ke konci to opravdu trochu uspěchali."

Ať už jsou ale stížnosti na finální sérii jakékoliv, tak se s tím publikum musí smířit. Jak se dalo čekat, diváci vyjádřili svou nespokojenost v různých diskusích a na fórech a také spustili petice žádající přetočení, ale to HBO striktně odmítlo.

Zdroj: Metro

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest