The Marvelous Mrs. Maisel se vydává na turné v plnohodnotném traileru ke 3. sérii

The Marvelous Mrs. Maisel se vydává na turné v plnohodnotném traileru ke 3. sérii | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 18 obrázků
Oceňovaný komediální hit od Amazonu láká na třetí sezónu zdařilou upoutávkou.

Služba Amazon Prime Video zveřejnila dvouminutový trailer na svůj nejoceňovanější hit. The Marvelous Mrs. Maisel za dosavadní dvě série získala tři Zlaté glóby a šestnáct cen Emmy. Na to, zda si třetí řada udržela kvality předchozích dvou sérií, si budeme muset počkat do premiéry dne 6. 12. Do té doby se můžete naladit na pokračování retro komedie o stand-up komičce plnohodnotnou ukázkou.

The Marvelous Mrs. Maisel: Labužnická komediální série od tvůrců Gilmorových děvčat uvádí trailer na 3. řadu
 

Trailer představuje zápletku nadcházející řady, která se bude točit okolo prvního turné oblíbené Midge (Rachel Brosnahan). Děj bude zasazen do 60. let minulého století a vyjma Rachel Brosnahan se vrátí Tony Shalhoub, Michael Zegen, Alex Borstein, Marin Hinkle, Luke Kirby a Zachary Levi. Silnou posilou v obsazení je Sterling K. Brown, kterého si můžete povšimnout i ve dvou krátkých záběrech v níže přiloženém traileru.

Další novou tváří je Liza Weil, jenž se nejvíce zaryla do paměti diváků jako Paris z Gilmorových děvčat. Koho si Liza zahraje není zřejmé, ale z ukázky je patrné, že s Midge zkříží cestu na jejím turné se Shy Baldwinem. O scénář osmidílné třetí sezóny se opět postará manželské duo stojící za Gilmorovými děvčaty, Amy Sherman-Palladino a Daniel Palladino, kteří jsou i výkonnými producenty projektu.

Synopse ke třetí řadě: „Midge a Susie zjistí, že turné s Shy Baldwinem je plné lesku, ale zároveň zahanbující. Dostanou lekci o šoubyznysu, na jakou se nezapomíná. Joel má co dělat, aby podpořil nejen sny Midge, ale i svoje vlastní. Abe si našel nový cíl a Rose zjišťuje, že má svůj vlastní talent.

Zdroj: ComingSoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest