The Man in the High Castle: Strhující trailer na čtvrtou a současně poslední řadu oceňovaného seriálu od Amazonu

The Man in the High Castle: Strhující trailer na čtvrtou a současně poslední řadu oceňovaného seriálu od Amazonu | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Ochutnávka z rozloučení se seriálem, který ukazuje alternativní budoucnost pod nadvládou nacistů.

Jedním ze zajímavých seriálů, které nabízí streamovací služba Amazon Prime Video je bezesporu i projekt The Man in the High Castle

47% diváků je přesvědčeno, že existuje příliš mnoho streamovacích služeb
 

Ten se zaobírá myšlenkou, kdy by 2. světovou válku vyhrála takzvaná Osa (Německo, Itálie a Japonsko) a USA by tak skončily v rukou Němců a Japonců.

Pilotní epizoda se chlubí rekordní sledovaností a všechny tři řady se dočkaly pozitivního přijetí ze strany recenzentů. Kromě toho má projekt na kontě několik cen, včetně dvou cen Emmy a to v technických kategoriích. 

Jde tedy o kousek, který stojí za pozornost. A snad to bude platit i pro čtvrtou řadu, která začne 15. 11. 2019 s tím, že bude rozloučením se seriálem. V minulosti bylo prozrazeno, že půjde o finální řadu. Očekává se a doufá, že půjde o sbohem, které uspokojí fandy předchozích tří sérií. Zda ano, to by mohl naznačit nově uvolněný trailer. 

Ten se dá označit slovem, které se dnes často používá a to někdy až příliš, ale v tomto případě je opravdu na místě - epický. Upoutávka má "filmový feeling", je prošpikována velkolepými momenty, ale také komornějšími dramatickými chvilkami, ve kterých exceluje především Alexa Davalos a to vše je podbarveno atmosférickou hudbou. 

Trailer je příslibem toho, že tvůrci diváky za roky věrnosti hodlají odměnit podívanou, na kterou budou ještě dlouho po jejím skončení vzpomínat.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest