The Crown 3: Plnohodnotný trailer se soustředí na Olivii Colman a Helen Bonham Carter

The Crown 3: Plnohodnotný trailer se soustředí na Olivii Colman a Helen Bonham Carter | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 47 obrázků
Přinášíme dvouminutový trailer a nové plakáty ke třetí sezóně The Crown.

Necelý měsíc před premiérou třetí série The Crown se Netflix konečně uráčil zveřejnit dvou a půl minutovou upoutávku. Po představovacím teaseru tak dostávají fanoušci mnoho záběrů na “novou“ královnu v podání oscarové Olivie Colman (Favoritka), která čelí v souvislosti s 25 letým výročím svého panování novým výzvám. Trailer dále poodhaluje větší úlohu prince Charlese (Josh O'Connor), jenž se bude snažit udržet rodinu pohromadě i přes rodinné a společenské tlaky, se kterými se musí vypořádat jakožto první následník trůnu.

The Crown 3: Seznamte se s novou podobou královny v prvním teaser traileru
 

Jak jsme vás dříve informovali, většina hereckého obsazení byla přeobsazena staršími herci, nejspíše proto, aby posun historických událostí byl znatelnější. Třetí sezóna se dle tvůrce Petera Morgana bude odehrávat v letech 1964 až 1972. V následné čtvrté sérii se podíváme dále do 80., kde se představí i Železná lady Margaret Thatcher v podání Gillian Anderson a princezna Diana s tváří Emmy Corrin.

Vanessu Kirby, která hrála královninu sestru Margaret, nahradí Helena Bonham Carter a Alžbětina manžela Philipa, kterého v prvních dvou řadách hrál Matt Smith, ve třetí řadě vystřídá britský herec Tobias Menzies. Kromě scenáristy Petera Morgana se ve třetí řadě vrací i režisér Stephen Daldry a producent Andy Harries. Premiéra všech deseti epizod třetí sezóny se uskuteční 17. 11.

V rámci počešťování Netflix přidal titulky ke všem dílům předešlých sérií The Crown, kterou v české mutaci Netflixu najdete pod názvem Koruna.

Zdroj: ComingSoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Divak | 17.04.2021 13:48
Herecka hrajici Margaret ma hnede oci. Dost mi to vadi u osoby, jejiz modre oci byly povestne a dominantni... to se nepovedlo.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest