The Feed: Trailer na zajímavou sci-fi sérii od Amazonu

The Feed: Trailer na zajímavou sci-fi sérii od Amazonu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Projekt se zaměří na dopady moderních technologií.

Pro tvůrce sci-fi projektů je častým a vděčným tématem otázka, zda jsou technologie dobré nebo špatné. A spousta filmů, seriálů nebo knih nám dává vědět, že platí spíše to druhé. Zdá se, že se podobným směrem vydá i sci-fi seriál The Feed, který bude mít 22. 11. 2019 premiéru na streamovací platformě Amazon Prime Video. 

Amazon chystá dva komiksy: O robotech a oživlé smrti
 

Jako inspirace posloužil román Nicka Clarka Windoa a v centru dění bude mladý pár (Guy Burnet a Nina Toussaint-White), který se snaží nebýt závislý na technologiích, především na té nazývané The Feed, kdy se skrze implantáty sdílí emoce a zážitky s ostatními.

Pro Toma je ale obtížné odstřihnout se od The Feed s ohledem na to, že jeho rodiče stojí za zrodem této populární služby. Situace se ještě víc zkomplikuje ve chvíli, když se uživatelům začnou dít podivné a násilné věci.

Zápletka nezní úplně originálně, ale nově nabízený trailer rozhodně lákavý je. Sice občas působí jako mix různých proslulých sci-fi hitů, ovšem ve finále to nevadí, protože upoutávka funguje. Efekty vypadají více než slušně, atmosféra je intenzivní, tempo dynamické, některé momenty jsou mrazivé a obsazení je lákavé. 

Možná z toho nebude hit (byť to není vyloučeno), ale minimálně se zdá, že půjde o sérii, která by mohla pobavit a donutit člověka zamyslet se, jestli je dobře trávit pět hodin denně na sociálních sítích.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest