Simpsonovi: V seriálu uslyšíme šéfa Marvelu i režiséry Avengers

Simpsonovi: V seriálu uslyšíme šéfa Marvelu i režiséry Avengers | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Šéf Marvelu si zahraje parodii na záporáka Thanose.

V poslední době se Simpsonovi rádi strefují do společnosti Disney, jejíž součástí se stali tento rok poté, co se Fox sloučil právě s Disneyem. A jistě víte, že součástí Disneyho je také Marvel. A právě nově jmenovaný kreativní ředitel Marvelu Kevin Feige (předtím byl prezidentem toliko filmových Marvel Studios) bude mít cameo v jedné z epizod Simpsonových a přidají se k němu režiséři dvou posledních dílů Captain Americky a třetího a čtvrtého dílu Avengers Anthony a Joe Russo.

Konkrétně je řeč o epizodě, která ponese název Bard and the Bad Guy a její premiéra je naplánována na 23. 2. 2020. Námětem bude to, že si Barta spletou se smrtelně nemocným dítětem a bude mu splněno přání zhlédnout komiksový velkofilm Vindicator předtím, než všichni ostatní.

Jenže Bart začne vydírat tvůrce s tím, že pokud nedostane, co chce, zveřejní spoilery. Bratři Russoové ztvární dvojici šéfů filmového studia, kteří budou ochotni udělat cokoliv, aby Bartovi zabránili v šíření detailů o ději a Kevin Feige bude mít menší roli a to záporáka série filmů Vindicator jménem Chinnos (jeho obrázek najdete v galerii), což je jasný odkaz na Thanose a jeho výraznou bradu.

Zní to jako epizoda, kterou by si fandové (Simpsonových i Marvelu) neměli nechat ujít, tak snad bude tak dobrá, jak to zatím vypadá.

Zdroj: TVline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest