Cloak & Dagger: Seriál byl po dvou řadách zrušen

Cloak & Dagger: Seriál byl po dvou řadách zrušen | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Další projekt vznikající pod hlavičkou Marvel Television dostal stopku.

Nedávno vyšlo najevo, že od Marvelu odejde šéf televizní sekce Marvel Television Jeph Loeb, a že Kevin Feige bude mít kreativní kontrolu nad všemi divizemi Marvelu, nejen nad filmy. To ještě více rozvířilo spekulace o tom, že Marvel zcela zruší Marvel Television, divizi samostatných seriálů, které mají pramálo společného s filmovým Marvel universe.

Je to potvrzené – Dva Marvel seriály se protnou
 

Začalo se tak mluvit o tom, že začnou pomalu ale jistě končit i poslední přeživší seriály vznikající pod hlavičkou Marvel Television (ostatně, ono už jich moc nezbývá) a jak se zdá, je to pravda. Aktuálně bylo totiž oznámeno, že po dvou řadách dostala stopku série Cloak & Dagger, která byla k vidění na stanici Freeform. Právě tato televize k tomu vydala následující prohlášení:

"Jsme tak pyšní na marvelovský seriál Cloak & Dagger a průkopnické příběhy, které tato série odvyprávěla. Jsme také vděční našim neuvěřitelným talentům Olivii Holt a Aubreymu Josephovi za to, že přivedli tyto milované postavu k životu a také showrunnerovi Joemu Pokaski za jeho vizi. Chtěli bychom poděkovat našim partnerům v Marvel Television za dvě skvělé řady a doufáme, že najdeme další společný projekt."

Malou útěchou pro fandy seriálu může být to, že oba hlavní hrdinové budou mít letos ještě cameo ve třetí řadě marvelovského seriálu Runaways streamovací služby Hulu, ale poté se s oběma postavami budou muset diváci definitivně rozloučit.

Pokud jde o další série od Marvel Television, tak už zbývají jen Agents of S.H.I.E.L.D., ale u něch se ví, že sedmá řada bude poslední, Runaways, jejichž třetí řada bude mít premiéru 13. 12. 2019, ale jak to bude se seriálem dál, to těžko říct. Pak tu ještě máme sérii Helstrom, která se aktuálně natáčí. Jinak řečeno, Marvel Television už nemá pod svými křídly zrovna velké množství projektů, což by případné uzavření značně ulehčilo.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest