Známe poslední roli zesnulého herce Roberta Forstera

Známe poslední roli zesnulého herce Roberta Forstera | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
V jakém seriálu naposledy uvidíme herce proslaveného rolemi v Jackie Brown či Mulholland Drive?

Herec nominovaný na Oscara za Jackie Brown Robert Foster zemřel před dvěma týdny. Stejně jako mnozí z vás, jsme si mysleli, že jeho poslední role je v celovečerním epilogu Perníkového táty s názvem El Camino. Nyní ovšem vyšla na povrch informace, že jeho poslední role bude ve vzkříšené antologii Amazing Stories (Neuvěřitelné příběhy) z dílny Apple TV+.

Apple TV+: Kdy nová streamovací služba dorazí do ČR, kolik bude stát a co nabídne
 

Amazing Stories naposledy uvidíme Roberta Forstera v epizodě s názvem Dynoman and The Volt. Díl bude pojednávat o podivném teenagerovi a jeho dědečkovi (Robert Forster), kteří zápolí s pocitem bezmocnosti. Když jim domů přijde balíček se superhrdinským prstenem, který děda objednal před padesáti lety ze zadní strany jednoho komiksu, zjistí, že prsten má skutečnou nadpřirozenou moc, která je promění v opravdové superhrdiny.

Původní sci-fi antologie Amazing Stories měla pouhé dvě série, které běžely v letech 1985 až 1987. Výkonným producentem série byl Steven Spielberg a u natáčení jednotlivých epizod se vystřídali režisérské ikony jako např. Martin Scorsese, Clint Eastwood, Joe Dante, Irvin Kershner, Robert Zemeckis či Brad Bird. Seriál si za své dvě řady vysloužil celkem 12 nominací na cenu Emmy, z nichž pět proměnil.

Na nové verzi od Apple TV+ nejdříve pracoval tvůrce seriálového Hannibala Bryan Fuller, ten ovšem kvůli neshodám se studiem od projektu odstoupil a na jeho místo nastoupili tvůrci Bylo, nebylo a producenti Once Upon a Time Adam Horowitz a Edward Kitsis. Kdy se dílu se zesnulým Robertem Forsterem dočkáme není zřejmé. Zatím je jasné jen to, že se seriálu dočkáme v průběhu příštího roku.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest