American Horror Story: Tvůrce Ryan Murphy promluvil o budoucnosti seriálu

American Horror Story: Tvůrce Ryan Murphy promluvil o budoucnosti seriálu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Kolik řad bude mít úspěšná antologie American Horror Story?

Na stanici FX momentálně běží devátá sezóna oblíbené hororové antologie American Horror Story s podtitulem 1984. V minulém roce byla potvrzena desátá řada, o které se začalo diskutovat jako o sérii, která seriál zakončí. Nyní se pro Variety rozpovídal o budoucnosti antologie její tvůrce Ryan Murphy, jehož prohlášení stále zanechává nespočet otázek.

Hollywood: Jim "Sheldon" Parsons míří do dobové série od Ryana Murphyho
 

V souvislosti s jubilejní stou epizodou AHS, která si odbyla premiéru minulý týden, Ryan Murphy řekl, že i když je zatím potvrzena pouze desátá řada, tak je AHS na tolik oblíbeným seriálem, že by klidně mohl pokračovat i nadále. Své prohlášení rozvinul slovy: „American Horror Story se řadí mezi jedny z nejpopulárnějších seriálů nejenom v USA. Pokud budeme mít chuť a dostatek nápadů na další řady, tak nevidím důvod, proč nepokračovat. Několikrát jsme si položili otázku jestli máme skončit a nebo se posunout dál a já doufám, že v rámci AHS máme divákům stále, co nabídnout.

Ve skutečnosti mají tvůrci AHS nespočet možností, jak v seriálu pokračovat. Kromě zcela nových příběhů, můžou klidně navázat na nějakou z předchozích sérií, jelikož propojování jednotlivých sezón si již vyzkoušeli s osmou řadou Apocalypse, jejíž dějové linky se částečně propojily s první a třetí řadou. Kamenem úrazu by teoreticky mohla být vytíženost tvůrce, režiséra, scenáristy a producenta Ryana Murphyho. Vyjma antologií American Horror Story a American Crime Story, pracuje pro stanici FX i na muzikálovém seriálu Pose. Kromě seriálů pro FX pracuje i na seriálové tvorbě pro Netflix, s nímž uzavřel vloni pětiletou smlouvu. Prvním seriálem bylo vcelku pozitivně přijaté komediální drama The Politician (Politik) s Gwyneth Paltrow v jedné z ústředních rolí.

O nových informacích ohledně budoucnosti antologie American Horror Story vás budeme průběžně informovat. Níže se můžete podívat na promo video, k nadcházející sedmé epizodě AHS. Dejte nám vědět v komentářích, zdali byste chtěli, aby seriál pokračoval i po desáté sezóně, anebo zda máte dojem, že se tvůrci již v této hororové sérii zcela vyčerpali.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest