The Madalorian: Je tu nový trailer seriálu ze světa Star Wars

The Madalorian: Je tu nový trailer seriálu ze světa Star Wars | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 36 obrázků
Námezdní lovec odměn vás zve do časů po pádu Impéria. Krom nového traileru jsou tu nové plakáty. AKTUALIZOVÁNO o náš komentář.

Disney+ spolu se seriálem The Mandalorian vtrhne do obýváků 12. listopadu, je tedy čas na finální trailer. Ten (možná kromě nějakých TV spotů) bude na dlouhou dobou poslední pořádný pohled na celý seriál, protože ani novináři neuvidí první epizodu před premiérou. V první epizodě je údajně nějaký spoiler, který se vztahuje k Vzestupu Skywalkera, a tak se jej Disney snaží držet pod pokličkou (novináři místo první epizody viděli sestřih scén). Každopádně finální trailer jako poslední velké lákadlo funguje skvěle.

Z upoutávky dýchá staromilská Star Wars atmosféra. Všechny ty kamenité vršky, údolíčka, baráčky, droidi a mimozemšťani…to všechno jako by jste mohli potkat někde v Epizodě IV, kdybyste na křižovatce zahnuli na druhou stranu než Han s Lukem. I když víme, že rozpočet nebyl takový jako u celovečerních filmů a tvůrcům musely pomáhat častěji projekční stěny či zelená pozadí, všechno působí zcela uvěřitelně. Přitom vypravěčské tempo (alespoň na ploše traileru) působí moderně.

Upoutávka je rychle střižená, tajuplná. Něco nás neustále žene. Čas, otázky… Svět lovců odměn působí nebezpečně, plný podrazů a intrik. Navíc jsme v době bezpráví, kdy železná ruka rozpadlého Impéria na jedné straně povoluje stisk a dovoluje tak na scénu nastoupit nejrůznějším lapkům, a na straně druhé malé skupinky Stormtrooperů stále usilovně drží poslední zbytky kontroly, kterou jim jejich počty a výzbroj dávají. Ústřední protagonista vším tím ale proklouzává ladně, jako správný šarmantní drzou, jakého podobná dobrodružství v čele potřebují. Charisma Pedra Pascala prosakuje i skrz zbroj, bitvy vypadají zábavně. Zkrátka a dobře The Mandalorian působí jako výprava do světa Star Wars, která by nás měla zajímat.

V galerii najdete nové plakáty a screenshoty z traileru.

„Po Jangovi a Boba Fettovi přichází do světa Star Wars další válečník. Seriál The Mandalorian se odehrává po událostech zničení druhé Hvězdy smrti a před zrozením Prvního řádu. Sledujeme těžkosti a strasti osamělého pistolníka při jeho putování ve vzdálených koutech galaxie, daleko od pravomocí Nové republiky…“

Scénář napsal Jon Favreau, režírují Deborah Chow, Rick Famuyiwa, Taika Waititi, Bryce Dallas Howard a Dave Filoni. Hudbu složí Ludwig Göransson. Hlavní roli si zahraje Pedro Pascal. K němu se přidají Carl Weathers, Gina Carano, Nick Nolte, Giancarlo Esposito, Werner Herzog, Omid Abtahi a Emily Swallow. Datum premiéry je stanovené na 12. 11. 2019.

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest