Lovci duchů: Jared Padalecki byl zatčen za napadení, ovlivní to natáčení seriálu?

Lovci duchů: Jared Padalecki byl zatčen za napadení, ovlivní to natáčení seriálu? | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit další 1 obrázek
Aktuálně se pracuje na poslední řadě.

V seriálu Supernatural/Lovci duchů ztvárňuje Jared Padalecki toho "hodnějšího" z bratrů Winchesterových Sama, ale jak se zdá, v reálném světě umí Jared zlobit. O víkendu byl totiž herec zatčen za dvě napadení v texaském klubu Stereotype, kde měl zaútočit na barmana a také manažera klubu. Kromě toho byl Jared obviněn z opilosti na veřejnosti. Někteří svědci pak tvrdí, že poté, co přijela policie, mával jí před obličejem balíkem peněz.

Supernatural se málem potkal se Smallville
 

Není tak divu, že byl herec zatčen a dá se předpokládat, že z toho jen tak nevyvázne a případ poputuje k soudu. Navíc ani nejsou zprávy o tom, že by zaplatil kauci a byl aktuálně na svobodě. Je pravděpodobné, že to udělá, ale tím asi jeho problémy neskončí a bylo by překvapením, pokud by na něj nečekal soudní proces.

Někteří fandové se tak obávají toho, zda by to nemohlo ohrozit natáčení poslední patnácté řady Lovců duchů, které aktuálně probíhá. K tomu se ani stanice The CW zatím nevyjádřila, ovšem serveru TVline zákulisní zdroje potvrdily, že to zatím nevypadá, že by Jaredovo řádění mělo mít dopady na plán natáčení.

Otázkou ale je, jak to bude s novou verzí Walker, Texas Ranger, ve které Jared získal hlavní roli a uvádět ji bude také stanice The CW. Budou chtít její šéfové jako tvář seriálu o superčestném bojovníkovi proti zločinu a bezpráví někoho, kdo mlátí lidi do obličeje a mává policii penězmi před nosem? To zatím není jasné, ale dá se tušit, že situaci ovlivní to, jak velké mediální pozornosti se případu dostane a s jakým trestem Padalecki odejde od soudu.

Zdroj: TVline, TMZ

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest