BoJack Horseman: Seriál se rozhodl ukončit Netflix, ne tvůrce

BoJack Horseman: Seriál se rozhodl ukončit Netflix, ne tvůrce | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Animák končí kvůli streamovací službě.

V pátek 25. října odstartovala na Netflixu už 6. sezona šíleného animáku pro dospělé, BoJacka Horsemana. Tento vtipný mix dramatu a komedie pravidelně vypouští do světa nové epizody už od roku 2014, aktuální 6. řada, která bude zveřejněna ve dvou částech (říjen a leden), má ale seriál definitivně uzavřít. Při nejnovějším rozhovoru s Vulture se ale BoJackův stvořitel Raphael Bob-Waksberg rozpovídal o tom, že pokud by dostal šanci kompletně realizovat své nápady, zůstal by s námi seriál ještě několik dalších let. Netflix se ho ale rozhodl zrušit.

Bob-Waksberg ovšem dodal, že se nejednalo o klasické utnutí v nejlepším, které potkalo už tolik dalších seriálů. Už dříve se totiž s lidmi u Netflixu domluvil, aby ho raději varovali co nejdříve, kdyby hodlali BoJacka ukončit. Když tedy dostala 6. řada schválení, tvůrce už věděl, že se jedná o finále a musí všechny dějové linky uspokojivě uzavřít bez zbytečných otevřených konců, které by nikam nevedly. Přesto byl požadavkem o závěr docela překvapen. „Myslel jsem, že budeme pokračovat ještě pár let. Ale je to holt business. Musí se starat o to, co je pro něj nejlepší a šest let je pro seriál velmi solidní výdrž. Upřímně mě udivuje, že jsme se vůbec dostali tak daleko. Nemohu si stěžovat.“.

Dále podotkl, že kdyby 1. série Bojacka Horsemana měla premiéru kterýkoliv jiný rok než 2014, nejspíš by na dvojku nikdy ani nedošlo. Hodně seriálu na Netflixu podle něj 2. řady vůbec nedostávají a BoJack měl štěstí, že ve své době neměl velkou konkurenci a našel si pravidelnou diváckou základnu.

Zdroj: Vulture

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest