Jason Momoa se kvůli roli ve Hře o trůny cítil "podveden"

Jason Momoa se kvůli roli ve Hře o trůny cítil "podveden" | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit dalších 23 obrázků
Seriál See mu pak splnil to, po čem herecky toužil.

Je to jen pár dnů, co streamovací služba Apple TV+ nabídla první díl postapokalyptického seriálu See s Jasonem Momoou v hlavní roli. A přestože recenze jsou rozpačité, tak Jason je ze seriálu nadšený a to proto, že tahle role konečně nabídla detailní příběh jeho postavy na rozdíl například od Hry o trůny, kde byla příběhová linka Khala Droga poměrně krátká a o samotné postavě jsme toho zase tolik nedozvěděli. Kvůli čemuž se Jason cítil tak trochu "podveden":

"Vždy jsem chtěl udělat něco takového [jako seriál See]. Měl jsem vždy pocit toho, že jsem podveden, pokud jde o spoustu věcí, které jsem natočil. Například s Conanem jsem se snažil nabídnout trochu barvitosti, ale nikdo nechce vidět Conana jak brečí a pokud jde o Droga, zemřel předtím, než mohlo být ukázáno víc. Ve Frontier byla celá rodina [hlavního hrdiny] zabita a bylo to hlavně o pomstě. V [See] je to prostě krásné, protože uvidíte celou příběhovou zápletku."

V See Jason ztvárňuje kmenového vůdce jménem Baba Voss, který žije ve světě, ve kterém jsou všichni slepí. Pak ale Baba a jeho žena přivedou na svět děti, které vidí. 

Seriál napsal Steven Knight (Temný případ) a režie se ujal Francis Lawrence (Hunger Games) a byť to zní jako poměrně silný tvůrčí tým, tak jak bylo řečeno, recenze nejsou vysloveně pochvalné. Což se ale samozřejmě v případě dalších dílů může změnit.

Zdroj: CB

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest