The InBetween: Další zrušený seriál stanice NBC

The InBetween: Další zrušený seriál stanice NBC | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 20 obrázků
Letní drama to balí po první sezóně, zamrzí to ale vůbec někoho?

Kriminální drama The InBetween se představilo na konci května letošního roku. Seriál pojednávající o žene, která dokáže komunikovat s mrtvými a pomáhá tím řešit zapeklité případy, se u publika příliš neujal. Sledovanost činila v průměru 2.6 milionů diváků na epizodu. Stanice NBC si nejspíš slibovala víc a tak před pár dny oznámila zrušení The InBetween po první desetidílné sérii.

NBC spustilo čistku, zrušilo hned tři seriály
 

Letní novinka se tak připojila na seznam zrušených nových seriálů od NBC, kam se řadí tituly jako např. Abby’s, I Feel Bad či The Village. V minulých dnech dále NBC odmítla objednat další epizody právnickému dramatu Bluff City Law a rovněž zrušila komediální seriál Sunnyside po pouhých čtyřech epizodách. Zbylé díly Sunnyside budou ke zhlédnutí na digitálních platformách od NBC, ale v klasickém vysílání je již diváci neuvidí.  

Hlavní hrdinkou seriálu The InBetween byla Cassie Bishop, která byla obdařena darem, který je pro ni spíše prokletím. Dokáže vidět mrtvé, se kterými může i komunikovat. I když svůj dar považuje za prokletí, tak jí alespoň částečně pomůže, když začne pracovat pro svého kamaráda Toma Hacketta, který se živí jako detektiv. Cassie mu totiž začne pomáhat s nevyřešenými případy, které díky svému daru dokáže dovést do konce. Ústřední roli ztvárnila Harriet Dyer (The Other Guy, No Activity). Showrunnerkou seriálu byla Moira Kirland, jež stojí za seriály Paní ministryně anebo Castle na zabití.  

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest