Zaklínač: Tvůrci mají plány na sedm sérií

Zaklínač: Tvůrci mají plány na sedm sérií | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Showrunnerka nechce věnovat všechnu energii jen jedné řadě.

Je více než možné, že se seriál Zaklínač/The Witcher stane jednou z vlajkových lodí streamovací služby Netflix. Karty má rozdány dobře, předloha je extrémně populární, Henry Cavill se nakonec zdá být velmi slušnou volbou pro hlavní roli a fantasy tématika je aktuálně v módě.

A tak není od tvůrců příliš optimistické plánovat si i případné další řady. Což také showrunnerka seriálu Lauren Hissrich dělá a není žádná troškařka. Načrtla si zápletky na slušnou řádku let dopředu:

"[Připravuji si příběhy] na sedm řad. Zrovna teď je to o tom, 'Jak připravit příběhy, které budou zajímat publikum několik let?' To nejhorší, co můžeme udělat, je vložit naši energii pouze do jedné řady a nepřemýšlet o tom, jak se postavy budou dál vyvíjet."

Na jednu stranu je to samozřejmě logický krok, na tu druhou je to riskantní s ohledem na to, že Netflix zveřejňuje kompletní řady seriálů v jednu chvíli, tím pádem, pokud by (i když to není moc pravděpodobné) měl Zaklínač pouze jednu řadu, tak zůstanou příběhové linky bez jakéhokoliv výraznějšího rozuzlení, protože tvůrci už závěr série nemohou ovlivnit.

Nicméně by opravdu bylo nečekané, pokud by Zaklínač neuspěl. A to, jestli půjde o důstojnou adaptaci se dozvíme už relativně brzy, premiéra první řady je naplánována na 20. 12. 2019.

Zdroj: SFX Magazine (skrze PCGamesN)

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest