Miliardy: V páté řadě uvidíme záporáka z Ant-Mana i sestřičku z Pohotovosti

Miliardy:  V páté řadě uvidíme záporáka z Ant-Mana i sestřičku z Pohotovosti | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Nová řada ostartuje na jaře příštího roku.

Seriál stanice Showtime Billions/Miliardy volně inspirovaný životem právníka Preeta Bharary slaví slušné úspěchy. Kromě toho, že se líbí recenzentům, tak sledovanost je na poměry stanice Showtime také velmi uspokojivá. Není tak divu, že jsme se dočkali potvrzení páté řady, která bude mít premiéru na jaře příštího roku.

10 nejlépe placených televizních hereček roku 2016
 

A už tak působivé obsazení se rozroste o dvě zajímavá jména. Konkrétně se bavíme o herci jménem Corey Stoll, který byl nominován na Zlatý glóbus za Domek z karet a určitě si ho vybavujete jako padoucha Darrena Crosse/Yellowjacketa z prvního Ant-Mana a Julianně Margulies, která se proslavila díky seriálu Pohotovost, za který byla oceněna cenou Emmy a za další seriál Dobrá manželka dokonce dostala dvě Emmy a Zlatý glóbus. 

Julianna si v páté řadě Miliardy zahraje profesorku Catherine Brant, která na prestižní univerzitě vyučuje sociologii a kromě toho je veleúspěšnou knižní autorku. Corey Stoll pak dostal na starost postavu jménem Michael Prince, což je úspěšný byznysman z malého města v Indianě. Obě role by měly být výrazné a očekává se, že by se Corey a Julianna měli objevit ve větším množství epizod.

Pátá řada se aktuálně natáčí v New Yorku, její premiéra by měla proběhnout na jaře 2020 s tím, že přesné datum zatím odhaleno nebylo.

Zdroj: ComingSoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest