From Scratch: Romance od Reese Witherspoon a Zoe Saldany

From Scratch: Romance od Reese Witherspoon a Zoe Saldany | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 15 obrázků
Adaptace úspěšného memoáru se dočká hvězdné produkční péče.

Reese Witherspoon a Zoe Saldana spojí síly na adaptaci romantického memoáru From Scratch od autorky Tembi Locke. Obě herečky budou limitovanou sérii pro Netflix produkovat a Zoe Saldana se zhostí i hlavní role. Předloha je popisována jako autobiografická romance, která vypráví příběh americké ženy, která se zamiluje do muže ze Sicílie při zahraničních studiích v Itálii. Posléze si společně vybudují život v USA. Když muž neočekávaně zemře, tak se žena musí rychle vypořádat se smutkem, aby mohla jejich dceru vychovávat v naději, radosti a lásce.

Love Life: Anna Kendrick v hlavní roli romantické antologie
 

Showrunnerkou projektu je sestra autorky předlohy Attica Locke (When They See Us). K projektu se Zoe Saldana vyjádřila následovně: „From Scratch je hluboký pravdivý příběh o lásce a rodině, deprivaci a výchově, který je nutný převést k životu na televizní obrazovky, stejně přirozeně jako ho autorka popsala ve své knize svým čtenářům.“ Pro Zoe Saldanu bude From Scrach teprve třetí regulérní televizní rolí a to po účinkování v neúspěšném seriálu Six Degrees a minisérii Rosemary's Baby.

Kromě Zoe Saldany žádná další herecká jména známa nejsou. Předběžné datum premiéry stanoveno nebylo, ale dá se předpokládat, že se série dočkáme v průběhu druhé poloviny příštího roku. V galerii najdete fotografie s autorkou a její rodinou.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest