You: Druhá řada seriálu o oblíbeném šmírákovi odhaluje plakát a datum premiéry

You: Druhá řada seriálu o oblíbeném šmírákovi odhaluje plakát a datum premiéry | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Charismatický stalker se vrátí o Vánocích, na co se můžeme těšit?

Dramatický seriál You se pro mě řadí mezi TOP 10 nejlepších seriálů loňského roku a jsem moc rád, že zabodoval i u dalších diváků. You se začalo vysílat na stanici Lifetime, posléze dostal práva Netflix, který reportoval těžko uvěřitelnou zprávu o tom, že za první čtyři týdny vidělo tento titul 40 milionů diváků. Po oznámení nové hlavní ženské postavy bylo kolem seriálu nezvyklé ticho. Nyní Netflix konečně odhalil první dva plakáty ke druhé řadě včetně data premiéry, která se odehraje 26.12. letošního roku.

You: 2. série našla hlavní hrdinku
 

Ve druhé sérii se charismatický knihkupec a stalker Joe po vyhrocených událostech z první série přesune z New Yorku do Los Angeles. V hlavní roli se samozřejmě vrací Penn Badgley, kterého většina diváků bude znát jako Dana Humphreyho ze Super drbny. V dalších rolích se představí Victoria Pedretti (The Haunting of Hill House), Robin Lord Taylor (Gotham), Magda Apanowicz (Osudový dotek), Charlie Barnett (Russian Doll) či Marielle Scott (Lady Bird).

Výkonná producentka a scenáristka Sera Gamble (Lovci duchů) se k práci na druhé sezóně vyjádřila následovně: „Los Angeles oplývá úplně jinou atmosférou než jakou jsme vytvořili v první sérii. Začátky příprav scénáře ke druhé řadě probíhalyi stylem, že jsme si řekli, Joe se přestěhoval do L.A. a nesnáší to tam. Pojďme tedy mluvit o tom, jak zábavné to vlastně je.“ Druhá řada bude mít opět deset epizod.

V galerii si můžete prohlédnout první dva plakáty ke druhé řadě a fotografie z první série. První sérii najdete na české odnoži Netflixu pod přeloženým názvem Ty.

Zdroj: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest