Živí mrtví: Bývalý hit umírá - 10. řada má z celého seriálu vůbec nejhorší sledovanost

Živí mrtví: Bývalý hit umírá - 10. řada má z celého seriálu vůbec nejhorší sledovanost | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 29 obrázků
Seriálu, který lámal rekordy ve sledovanosti dochází dech.

Už to začíná být ohraná písnička. V posledních letech sledovanost seriálu Živí mrtví/The Walking Dead AMC klesá a klesá. Pro AMC rozhodně není dobrá zpráva, že zájem o novější řady stále upadá a nejinak je tomu i v případě aktuálně běžící desáté série. 

Živí mrtví 10: Michonne opouští seriál a další novinky z Comic-Conu
 

Už premiéra naznačila, že počet diváků nebude žádná sláva, k obrazovkám usedly 4 miliony lidí, což je dokonce méně, než byla sledovanost úplně prvního dílu, který si pustilo 5,35 milionů diváků. Nicméně se to dalo vysvětlit tím, že premiéra desáté řady byla o týden dříve k dispozici pro uživatele placené služby AMC Premiere

Ovšem, sledovanost následujících epizod ukazuje, že úbytek diváků není jednorázová záležitost, ale trend. Mluvíme tu o počtu 3 až 3,5 milionu lidí, což je v případě vlajkové lodi stanice AMC, kterou si v minulosti pouštělo klidně 14 milionů diváků, prostě málo. 

Vliv na odliv diváků má určitě to, že v ho v minulosti opustilo několik oblíbených herců a kromě toho deset řad už může být pro někoho jednoduše moc, speciálně pak s ohledem na to, že určité epizody působí jako zbytečná "vata" a kvalita některých řad je mírně řečeno kolísavá.

Ale bez ohledu na to, že zájem už není zdaleka tak velký, tak AMC schválilo 11. řadu, navíc se v příštím roce objeví spin-off a do kin zamíří filmy z universa Živých mrtvých. The Walking Dead se tedy jen tak nerozloučí.

Zdroj: CBM

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Roman13CZ | 11.04.2020 05:57
10.série je super, 10.série je jako taková omluva za 9.sérii, která když pudu upřímný byla příšerná, ale v 10.sérii to opravily a víc se rozrůstá a rozrůstá ten Walking Dead svět, a to se mi líbí, po 8 a 9. sérii který nebyli až tak dobrý je tohle parádní
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest