Přátelé chystají shledání po letech

Přátelé chystají shledání po letech | Fandíme seriálům
NBC
Zobrazit další 3 obrázky
Služba HBO Max dokázala nemyslitelné a přesvědčila šestici Přátel, aby jednali o novém společném projektu.

Tvůrci Přátel i představitelé hlavních rolí od nepaměti tvrdí, že se legendární show v žádném případě nevrátí. Scenáristka Marta Kauffman to nedávno docela pěkně shrnula vyjádřením, ve kterém vysvětlila, že seriál byl specificky o době v životě mladých lidí, kdy jsou Přátelé vaše rodina. Jakmile začnete zakládat skutečné rodiny, život se posouvá dál. Tvůrci řekli, co říct chtěli a odešli v nejlepším. Překonat původní epizody by se jim stejně nikdy nepodařilo.

Jenže pak si najednou Jennifer Aniston z ničeho nic v říjnu zřídila účet na Instagramu (a vzbudila poprask) a jako první příspěvek sdílela fotku, na které jsou všichni herci společně. A fanoušci seriálu nejspíš vědí, že se skutečně nestává, že by se setkalo naráz všech šest přátel. Dva často, tři čas od času také. Ale šest? Nevídáno. Koncem měsíce šla herečka ještě dál a v show Ellen DeGeneres uvedla, že všech šest herců spolu chce něco podniknout, jen nevědí co by to mělo být. Ale snaží se pilně na něco přijít.

No a teď Hollywood Reporter vypátral, že herci a původní tvůrci Přátel jednají s chystanou službou HBO Max, pro kterou by měli vytvořit jakýsi speciál. Zatím nebyla podepsána smlouva a stále se diskutují podmínky vzájemné spolupráce. A i v momentě, kdy se všichni shodnou, se bude celá záležitost připravovat a bude se hledat termín, kdy by všechny vytížené osobnosti zvládly najít volno ve svých nabitých diářích. Takže ještě neříkejme hop, ale na něčem se zkrátka a dobře pracuje.

O speciálu nevíme prakticky nic bližšího, snad jen to, že by nemělo jít o narativní záležitost. Zatím tedy nečekejme žádné nové epizody nebo snad film, ve kterém bychom se dozvěděli, co bylo s hrdiny dál. Nabízí se varianta, že by mohlo jít o nějakou vzpomínkovou show, při které herci popovídají, zahrají si nějaké tematické hry nebo třeba sehrají jakési skeče. Slovo „speciál“ tak či tak vyvolává dojem, že půjde o jednorázovou záležitost.

V tuhle chvíli má práva na streamování Přátel Netflix, avšak Warner ze svého seriálu chce udělat vlajkovou loď pro svou chystanou službu HBO Max, a tak bude v příštím roce smlouva s Netflixem končit, aby Přátelé mohli zamířit právě na HBO Max. Můžeme spekulovat o tom, že speciál bude zveřejněný spolu s přesunem seriálu, aby se pro novou službu Warneru touhle cestou vytvořilo promo.

Na závěr si jako bonus můžete pustit dvě videa, která se točí kolem kvízových otázek:

Zdroje: Ellen Show, THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Keoki | 14.11.2019 08:55
Luks: Jak říkám, nemyslím si, že to kdy vznikne, jen říkám, že si myslím, že by to byla jediná situace, kdy by umlčeli několik lidí a zároveň si ponechali důstojnost původního seriálu.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest