Servant: Hlavním "hrdinou" nového traileru na sérii od Shyamalana je děsivá panenka

Servant: Hlavním "hrdinou" nového traileru na sérii od Shyamalana je děsivá panenka | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 22 obrázků
Nový seriál od zkušeného tvůrce znepokojivých filmů vám nažene mráz do zad nepříjemnou panenkou a vztahem, který k ní mají živí lidé.

Streamovací služba Apple TV+ se musí hodně ohánět, protože odstartovala jen chvíli předtím, než měla premiéru platforma Disney+. Ovšem Apple má pár es v rukávu, například sérii od M. Night Shyamalana Servant, která bude mít premiéru 28. 11. 2019.

Apple oznamuje druhé řady svých seriálů ještě před spuštěním streamovací služby
 

Půjde o psychologický thriller, ve kterém se mladý pár Dorothy a Sean bude muset vyrovnat se ztrátou jejich syna Jericha, který zemřel ve 13 týdnech věku. Dvojice se s traumatem daří bojovat díky panence vymodelované podle vzhledu jejich zesnulého syna, ovšem když si pár najme chůvu, situace se začne vyhrocovat. 

Nový trailer na seriál se zaměřuje právě na výrobu panenky a také ukáže střípky jejího vztahu s Dorothy a přestože v upoutávce není k vidění jediná lekačka nebo prvoplánovitě děsivý okamžik, tak z ní běhá mráz po zádech. Ať už díky panence, která by měla vypadat roztomile, ale jde z ní jednoduše hrůza nebo kvůli emocím, které Dorothy k neživému objektu očividně cítí. 

Nezbývá než doufat, že se Shyamalan, jehož projekty mají kvalitativně kolísavou tendenci, tentokrát předvede, protože to zatím vypadá na působivou podívanou a byla by škoda, pokud by nebyl využit její potenciál.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest