Sex Education 2: První fotky z druhé série komediálního hitu od Netflixu

Sex Education 2: První fotky z druhé série komediálního hitu od Netflixu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Sexuální výchova bude pokračovat i ve druhé sezóně, přinášíme první promo fotografie.

Fanoušci britského seriálu od Netflixu Sex Education se dočkají v příštím roce druhé série. O příběhu druhé řady zatím není známo mnoho informací. Je oficiálně potvrzeno, že se v hlavní roli středoškolského mentora sexuální výchovy Otise vrátí Asa Butterfield a stejně tak i valná část vedlejších postav jako např. Gillian Anderson, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Kedar Williams-Stirling nebo Aimee Lou Wood. Druhá řada bude mít stejě jako první osm epizod.

You: Druhá řada seriálu o oblíbeném šmírákovi odhaluje plakát a datum premiéry
 

Synopsi druhé sezóny zatím neznáme, avšak Netflix zveřejnil vyjma prvních promo fotek i strohé informace k jednotlivým postavám. Eric (Ncuti Gatwa) zjišťuje, že jeho znovunalezené sebevědomí má za následek, že přitahuje nevyžádanou pozornost. Kamarádství Maeve (Emma Mackey) a Aimee (Aimee Lou Wood) je silnější než kdy dřív. Adam (Connor Swindells) je na vojenské škole, ale stále bojuje se smíšenými pocity k Erikovi. Lily (Tanya Reynolds) musí přestat s objevováním svých sexuálních tužeb, aby se naplno zaměřila na svůj tvůrčí talent, a mimoto se skamarádí s Olou (Patricia Allison). Jackson (Kedar Williams-Stirling ) se snaží porozumět svým pocitům namísto neustálého sportování, stále se ovšem musí vypořádávat s tlakem svých rodičů.

První řada Sex Education si odbyla premiéru letos 11. 1., kdy konkrétně se dočkáme druhé sezóny není zřejmé. První várku promo fotografií si můžete prohlédnout v galerii níže. První sérii najdete na českém Netflixu pod přeloženým názvem Sexuální výchova.

Obklopen manuály, videi a únavně otevřenými konverzacemi o sexu je Otis (Asa Butterfield) zdráhajícím se expertem na toto téma. Když se ve škole dozví, že Otisova matka (Gillian Anderson) je sexuální terapeutka, Otisovi dojde, že by svými znalostmi mohl nabrat na popularitě. Otis se skamarádí s přidrzlou Meave (Emma Mackey) a společně si založí sexuální kliniku pro své spolužáky. Skrze analyzování svých spolužáků a jejich porblémů Otisovi dojde, že by sám potřeboval terapii.

Zdroj: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest