Wireless: Digitální technologie s sebou nesou rizika, která mohou být i smrtící

Wireless: Digitální technologie s sebou nesou rizika, která mohou být i smrtící | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
Steven Soderbergh dohlíží na přípravu nového technologického thrilleru s představitelem Cyclopse v hlavní roli.

Videoplatforma Quibi, která odstartuje 6. 4. 2020 a bude nabízet videa do délky 10 minut, chystá několik zajímavých sérií. A přibyla k nim další nazvaná Wireless

The Now: Dave Franco v komedii od Quibi
 

Půjde o takzvaný "survival thriller", produkce se ujme Steven Soderbergh a tvůrcem seriálu je nováček Zach Wechter, který sérii popisuje následovně:

"Wireless se zaměřuje na osobní vztah, který máme my všichni s technologickými zařízeními a k tomu přidává rizika na úrovni života a smrti, která pramení z našich rozhodnutí, která děláme v digitálním světě."

Seriál už také má svou hlavní hvězdou, bude jí Tye Sheridan (mladá verze Cyclopse z filmů X-Men). Pro herce jde o první seriálovou práci za posledních pět let a těší se:

"Nemohl bych být víc nadšený z toho, že budu součástí tohoto projektu. Jde o naprosto nový styl vyprávění, formát, který je prvním svého druhu a opravdu věřím, že odstartuje důležitý nový jazyk vyprávění a vydláždí cestu pro mnoho dalších [projektů] v budoucnu."

Sheridan ztvární sebestředného vysokoškolského studenta, který se ztratí v horách v Coloradu a jeho jedinou nadějí na přežití je zařízení, které se celý život učil používat - chytrý telefon. 

Seriál se bude odehrávat uvnitř havarovaného automobilu, ve kterém bude hlavní hrdina uvězněn a situaci příliš nepomůže to, že jeho telefonu začne rychle docházet "šťáva."

Není to vysloveně originální námět, pár variací na podobné téma už jsme viděli, ale pokud to tvůrci chytí za správný konec, mohli bychom se dočkat intenzivní a atmosférické podívané. Zatím ale není jasné kdy, datum premiéry známo není.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest