ACS: Impeachment: Billa Clintona si zahraje Clive Owen

ACS: Impeachment: Billa Clintona si zahraje Clive Owen | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Třetí série American Crime Story rozšiřuje obsazení o výraznou tvář.

Třetí sezóna American Crime Story s podtitulem Impeachment dorazí na stanici FX27. 9. 2020. I přes vzdálené datum premiéry již známe kompletní hlavní obsazení. Třetí série bude pojednávat o sexuálním skandálu bývalého prezidenta USA Billa Clintona a jeho stážistky Monicy Lewinsky. O tom, že si postavu Lewinski zahraje 26letá herečka Beanie Feldstein (Šprtky to chtěj taky), již nějakou dobu víme. Ovšem nyní stanice FX oznámila i představitele bývalého amerického prezidenta.

Lisey´s Story: V Kingově seriálu si mrtvého manžela Julianne Moore zahraje Clive Owen
 

Billa Clintona ztvární Clive Owen, jenž poslední dekádu sází spíše na kvantitu než na kvalitu. Každý rok můžete Owena vidět v několika filmech, ovšem většinou se nejedná o kdovíjak vydařenou podívanou. I přesto, že si tento britský rodák čas od času zahraje v ambiciózním blockubusteru jako např. ve snímku Valerian a město tisíce planet či naposledy v Blíženci, tak ve většině případů jeho blockbusterové pokusy komerčně zcela vyhoří. Filmy jsou většinou průměrné, avšak co se týče televizních obrazovek, tak tam má za sebou Owen dvě řady oceňovaného lékařského dramatu Knick: Doktoři bez hranic a před měsícem byl obsazen do minisérie Lisey's Story od Apple TV+, která vzniká na motivy stejnojmenné knihy Stephena Kinga.

Jelikož se ACS řadí mezi jedny z nejlépe hodnocených seriálů posledních pěti let a za svou televizní historii série proměnila 16 z celkových 41 nominací na cenu Emmy, tak se dá očekávat, že si Clive Owen svou televizní reputaci nepošramotí ani zde. ACS: Impeachment bude mít 10 epizod a o scénář se postará Sarah Burgess (Purity), která zadaptuje knihu Jeffreyho Toobina A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest