Halo doplnilo obsazení, natáčení brzy začne

Halo doplnilo obsazení, natáčení brzy začne | Fandíme seriálům
Microsoft Studios
Zobrazit dalších 12 obrázků
Sci-fi seriál přibral na palubu trojici dalších herců. Koho si zahrají? 

Natáčení Halo se konečně blíží. První klapka sci-fi seriálu podle slavné videoherní série padne tento měsíc v Budapešti. Několik klíčových rolí, včetně Mastera Chiefa je již obsazeno a další postavy získaly své představitele.

První je Danny Sapani (Black Panther, seriál Koruna), který se zhostí role kapitána Jacoba Keyese. Keyes je popisován jako oddaný voják, válečný hrdina a starostlivý otec, jenž zjistí, že pracovat po boku své dcery a bývalé manželky není někdy jednoduché.

Halo: Uvidíme konečně Master Chiefův obličej?
 

Jeho bývalku a doktorku Mirandu Keyes si zahraje Olive Gray (seriály Fleabag, Sex Education). Miranda se specializuje na technologii, jazyk a kulturu Covenantů, vesmírných vetřelců, a dále je brilantní velitelkou vesmírné organizace UNSC (United Nations Space Command). K dosažení svých cílů se ale bude muset lépe naučit orientovat se v politice.

Trojici uzavírá Charlie Murphy (seriál Peaky Blinders: Historky z Birminghamu) coby osiřelá dívka jménem Makee, která byla vychovaná Covenanty a společně s nimi sdílí pohrdání k lidstvu.

Halo je populární videoherní série sci-fi stříleček s maskovaným hlavním hrdinou, ke které se hraná adaptace připravuje už od roku 2005. Původně se počítalo s celovečerním filmem, kolem kterého se motali Guillermo del Toro či Neill Blomkamp. Teprve v roce 2013 se záměr změnil a začal se připravovat seriál. Toho se nejprve měl ujmout Rupert Wyatt, avšak kvůli nabitému programu musel od projektu odstoupit a režie se ujal Otto Bathurst. Showrunnerem (vrchním scenáristou) je Kyle Killen.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Altherot | 21.11.2019 21:03
takže barva zavedené postavy změněna - check ..a já doufal že to bude kanonický seriál doplňující herní svět Halo.. ale očividně tomu tak není. V tom případě mi může být celý seriál naprosto u zadku.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest