Z Hledání min se stane velkolepá televizní soutěž

Z Hledání min se stane velkolepá televizní soutěž | Fandíme seriálům
Videoherní klasiku do televizní podoby převede společnost OBB.

"Starší" generace určitě zná hru Hledání min, která byla v základnu operačního systému Windows. Premisa byla jednoduchá, odhalovali jste herní políčka a doufali, že se na nich neskrývá mina. 

Není to asi nic, co by volalo po filmové nebo seriálové adaptaci (i když kdoví co budoucnost přinese, Hollywood je všehoschopný), ale je to slušný námět na soutěžní pořad. Nebo si to myslí alespoň společnost OBB Pictures, která ve spolupráci s tvůrcem hry firmou Microsoft na soutěžním pořadu pracuje. 

Výkonný ředitel OBB Michael D. Ratner k tomu dodal:

"Hledání min je strhující hra a my jsme vždy byli značkou, která byla vhodná pro vytvoření soutěžního pořadu. Microsoft se s námi podělil o svou vizi, jak přivést tuhle hru k životu a využít ikonického statusu k oslovení současného publika, ale při zachování původních prvků hry. S ohledem na to, že si hlídáme, jaké projekty nabídneme našemu publiku na OBB, Hledání min je pro nás ideální značkou pro novou sérii a Microsoft je perfektním partnerem."

Ze strany Microsoftu bude na projekt jako výkonný producent dohlížet Paul Jensen, který poznamenal:

"Hledání min od Microsoftu byla jednou z ranějších počítačových her a vybudovala si za desítky let skvělou fanouškovskou základnu. S ohledem na to, jaké má zkušenosti v případě soutěžních projektů pro televizi a digitální platformy jsme velmi nadšení z toho, že právě OBB nabídne Hledání min jak novým, tak existujícím fanouškům a to v úplně nové podobě."

Aktuálně není jasné, kdy bude soutěžní pořad k dispozici, OBB a Microsoft v současné chvíli hledají vhodného moderátora.

Zdroj: Deadline

 

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest