Superman & Lois: V chystaném seriálu se může představit také Superboy

Superman & Lois: V chystaném seriálu se může představit také Superboy | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Vedle mladého potomka Kryptonu se můžeme setkat také jedním Robinů - tradičních parťáků Batmana.

Stanice The CW nehodlá polevit, pokud jde o rozšiřování svého seriálového Arrowverse a tak bylo nedávno oznámeno, že vznikne pilotní epizoda případné série Superman & Lois, která se zaměří na to, jak se tahle dvojice vypořádává s tím, že založila rodinu, ale samozřejmě nebudou chybět ani superhrdinské motivy. 

Crisis on Infinite Earths: Dosud největší cross-over ve světě Arrowverse se představuje
 

Nyní se objevily zprávy, že zatímco v crossoveru Crisis of Infinite Earth bude dítě legendární komiksové dvojice ještě malým capartem, tak v Superman & Lois už bude v pubertálním věku. 

Jméno této postavy má být údajně Jon Kent, což je v komiksu zatím poslední nositel jména Superboy. Nebylo přímo potvrzeno, že se dočkáme Superboye, ale tvůrci obsazují roli, která je pracovně nazývána jako Matthew a popisována je jako čtrnáctiletý běloch, na kterém je patrné, že bude velmi fyzicky zdatný. Je upravený, skromný a srdečný, má veselou a staromilskou povahu, která ale nepůsobí příliš nemoderně. To rozhodně zní jako Jon Kent.

Kromě toho filmaři obsazují roli, která je zatím známá jako Ethan. Opět se jedná o čtrnáctiletého bělocha, který připomíná mladého Leonarda DiCapria, ale skrývá v sobě temnotu. Ethan je velmi inteligentní, ale má nestálou povahu a trpí společenskou úzkostí. Většinou svého volného času tak tráví hraním videoher. 

V tomto případě se pro změnu mluví o tom, že by mělo jít o Damiana Waynea, což je geneticky upravený syn Batmana a Talie al Ghul. Damian je jedním z uživatelů jména Robin

Nebylo sice potvrzeno, že se skutečně dočkáme Superboye a Robina, ale charakteristiky obsazovaných rolí tomu napovídají. V obou případech je pak jasná jedna věc, Matthew a Ethan budou mít v seriálu výrazné role, budou se objevovat pravidelně. Přesné datum premiéry seriálu zatím známo není (jak bylo řečeno, The CW zatím schválilo pilotní epizodu), nicméně Lois i Supermana uvidíme v blížícím se crossoveru Crisis on Infinite Earths.

Zdroj: TheGWW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest