Představitelka Supergirl Melissa Benoist odhalila, že byla obětí domácího násilí

Představitelka Supergirl Melissa Benoist odhalila, že byla obětí domácího násilí | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Mladá herečka promluvila o temné etapě svého života.

Melissa Benoist na sebe nejdříve upozornila účastí v hudební sérii Glee, ale nejvíce ji proslavila role Supergirl ve stejnojmenném seriálu. Melissa tak ztvárňuje neohroženou hrdinku, která si jen tak něco nenechá líbit, ale v reálném životě byla situace trochu jiná. Herečka aktuálně prozradila, že byla obětí domácího násilí. Melissa nejmenovala, kdo byl jeho iniciátorem, nicméně ve videu na Instagramu uvedla:

"Jsem obětí domácího násilí nebo násilí ze strany partnera, o čemž jsem si myslela, že nikdy neprozradím nebo dokonce nevypustím do éteru."

Herečka dál prozradila, že násilí začalo zhruba po pěti měsících vztahu, kdy prvním incidentem bylo to, že jí partner mrštil nádobu se smoothie do obličeje. V jiném případě na ni hodil telefon, zlomil jí nos a téměř jí vyrazil oko.

"Drsná pravda je taková, že jsem se naučila, co to znamená být přimáčknutá k podlaze a několikrát zfackována, co to znamená dostat takovou ránu pěstí, jaké je mít vyražený dech, být táhnutá za vlasy po dlažbě, dostat hlavičku, být tak silně štípána, že to roztrhlo kůži, hozena na zeď tak tvrdě, že se rozbil sádrokarton nebo škrcena."

Část veřejnosti se vždy bude ptát, proč Melissa s oním člověkem zůstávala. Melissa prozradila, že obvykle po incidentu následovaly klasické omluvy, ale postupem času v herečce něco zlomilo a začala se bránit. 

Nicméně situace ovlivňovala i její práci, protože její nejmenovaný expartner nechtěl, aby hrála v projektech, kde by došlo byť jen k líbání s kolegy a Melissa tak odmítala pozvánky na mnoho castingů, ale také se přestala vídat s přáteli, aby její partner nežárlil.

Nakonec se ale z toxického vztahu vymanila a aktuálně je vdaná za kolegu ze Supergirl Chrise Wooda, který ji (stejně jako další herci a tvůrci seriálu Supergirl) veřejně podpořil a také vznikl hashtag #IStandWithMelissa.

Důvodem, proč se Melissa rozhodla vystoupit veřejně je ten, aby dodala odvahu ostatním týraným ženám, které se bojí vyjít s pravdou na veřejnost a raději žijí ve vztahu, ve kterém trpí. 

Zdroj: Deadline, Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

andromache | 03.12.2019 15:07
To Spike: Vzhledem k incidentům, které popisuje (to video jsem viděla a slušně se mnou otřáslo.. Není to veselé pokioukání, to ani náhodou... I tak doporučuju shlédnout) není těžké sestavit si časovou osu. Třeba to s tím téměř vyraženým okem kamuflovali jako nehodu, kdy se praštila hlavou o květináč a mluví o tom v talk show Jimmyho Fallona. Všechno je to kolem roku 2015 a tou dobou byla vdaná za kolegu z Glee Blakea Jennera. Takže i když ho nikdy nejmenuje, není těžké dát si dvě a dvě dohromady. Já být jím, tak asi začnu chodit kanálama.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest