Doctor Who: Trailer na 12. řadu slibuje spoustu mimozemšťanů

Doctor Who: Trailer na 12. řadu slibuje spoustu mimozemšťanů | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Upoutávka slibuje hromadu akce, humor i dojemné momenty.

V jedenácté řadě kultovního seriálu Doctor Who/Pán času se jako třináctý Doktor představila Jodie Whittaker, což byl revoluční krok, protože jde o první ženskou verzi téhle legendární postavy. A očividně to bylo dobré rozhodnutí, protože recenze chválily a sledovanost vzrostla. 

Doctor Who: 12. řada je dokončená, je tu první trailer
 

Je tak jistě dobrou zprávou, že se Jodie vrátí i ve dvanácté řadě, která bude mít premiéru 2020 a soudě podle teaseru se můžeme těšit na klasickou a roky prověřenou recepturu, která kombinuje intenzivní sci-fi prvky, samozřejmě nezbytný humor i poctivou dávku emocí. 

Trailer je hodně strhující, má skvělé tempo a především umí navnadit na další řadu, což je hlavní. Je sice škoda, že nevíme, kdy přesně se dočkáme, ale jestli bude nová řada tak zábavná, jak to podle upoutávky vypadá, tak se čekání vyplatí.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

David | 05.12.2019 19:10
OK, recenze chválily, za to se omlouvám. Divácky ale 11 řada absolutně propadla oproti vysokému očekávání. Ať na RT 21% (oproti ostatním - 10. série -68% / 9. série - 82%), nebo na IMDB 60% (10. série - 77% / 9. série - 81%), nebo CSFD 58% (10. série -77% / 9. série - 84%). Zrovna na RT je hodnocení utvořeno 39 recenzemim oproti několika desítkám tisíc hodnocení uživatelů. Ohledně nárustu sledovanosti, oproti 10. řady opravdu povyrostla, ale pouze na začátku, kde byly opravdu vysoká očekávání plus se měnil doktor, což diváky vždy přitáhne k obrazovkám. Mezi prvním a posledním dílem je propad přes -30% ve sledovanosti, zatímco u ostatních sérií byla sledovanost vždy stejná, nebo vyšší (10. série +18% / 9. série +17%). Stejně tak, zahraniční weby uvádí, že Jodie Whittaker měla nejvyšší sledovanost v úvodním dílu (představení doktora), což také není úplně přesné, protože se všude uvádí konsilidovaná sledovanost, která se v minulosti téměř rovnala živé sledovanosti, což je logické. Nechci uzavírat v negativním duchu, osobně doufám, že se Chris Chibnall stále hledá, z chyb, které v 11. sérii udělal se ponaučí a 12. série mě uchvátí stejně jako kdysi série s Mattem Smithem, nebo Davidem Tennantem.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest