Zaklínač: První reakce jsou nadšené, chvála míří na Henryho Cavilla i vynikající akční scény

Zaklínač: První reakce jsou nadšené, chvála míří na Henryho Cavilla i vynikající akční scény | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 29 obrázků
Zdá se, že Netflix nabídne adaptaci, která předloze ostudu neudělá.

"Běžní" smrtelníci se premiéry očekávaného fantasy seriálu The Witcher/Zaklínač dočkají až 20. 12. 2019, ovšem pár vybraných jedinců mělo šanci zhlédnout několik prvních epizod a byť nesmějí prozradit žádné detaily o ději, tak samozřejmě mohou zveřejnit svůj obecný názor na to, co viděli, což také udělali. A nutno poznamenat, že reakce jsou velmi pozitivní. 

Top 10 seriálových premiér měsíce prosince, které rozvíří televizní vody
 

Pochval se dočkalo obsazení, především pak Henry Cavill v roli Geralta. Když bylo oznámeno, že se ujme hlavní role, nepřekvapivě se to nelíbilo všem a někteří lidé pochybovali o tom, že jde o správnou volbu, ale jak se zdá, tak tvůrci s obsazením Henryho rozhodně neudělali chybu.

"[kvalitě seriálu] také pomáhá to, že je obsazení skvělé! A Henry Cavill je prostě... wow," napsal na Twitteru novinář Will Franklin.

S tím souhlasí i reportér serveru 411mania Jeffrey Harris: "Vynikající herecké výkony v první řadě Zaklínače od Netflixu podávají Henry Cavill jako Geralt z Rivie, Anya Chalotra jako Yennefer a Joey Batey jako Jaskier."

Dalším kladem je pak tempo seriálu (nebo minimálně jeho prvních epizod): "Víc prozradím po tom, až přestane platit embargo, ale je to skvěle obsazené, chytře strukturováné a má to sympatické tempo," věří nezávislý novinář Asher Elbein.

Z čeho jsou lidé opravdu nadšení, jsou akční scény: 

"Viděl jsem první dvě epizody a můžu říct tohle:

- nejlepší šermířská scéna, kterou jsem kdy viděl.

- zasmál jsem se a brečel jsem (a to už dvakrát)," přiznal francouzský novinář Aymeric Parthonnaud.

Akční momenty chválí i šťastlivec, který si říká Garrick: "Akční choreografie je neuvěřitelná. První souboj, kterého se Geralt zúčastní, je krásně brutální."

Novinář vystupující pod přezdívkou Warstu se nebál být trochu ráznější: "Bojové scény v The Witcher jsou prostě WOW a díky nim vypadají souboje ve Hře o trůny hrozně..."

Byť se samozřejmě může stát, že celá řada nebude tak chválená, nebo že širší veřejnost se s prvními diváky bude názorově rozcházet, tak aktuálně se zdá, že Zaklínač bude přesně tím, co Netflix ve stále více konkurenčních vodách streamovacích služeb potřebuje. Těžko říct, jestli se tohle bude nová legenda na úrovni Hry o trůny, ale Zaklínač je na dobré cestě stát se velkým hitem.

Zdroj: Entertainment.ie

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest