Další marvelovský seriál v ohrožení, Tigra & Dazzler Show opustili scenáristé i showrunnerka

Další marvelovský seriál v ohrožení, Tigra & Dazzler Show opustili scenáristé i showrunnerka | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Po zrušeném Ghost Riderovi má problémy další marvelovská série pro Hulu.

S ohledem na to, že Disney nedávno spustil svou streamovací službu Disney+, na které budou k vidění také marvelovské seriály, málokoho asi překvapilo to, že začalo ubývat seriálů od Marvelu, které běžely na jiných streamovacích platformách a televizích. 

Není tak dlouho, co dostali stopku Cloak & Dagger, o Agents of S.H.I.E.L.D. víme už delší dobu, že nás čeká už jen jedna řada a Runaways streamovací služby Hulu nabídnout 13. 12. 2019 třetí řadu a pak skončí. 

Ale právě Hulu (jehož spoluvlastníkem je Disney) plánuje několik dalších marvelovských projektů. Ovšem, ne všechny se očividně dočkají realizace. Například Ghost Rider byl zrušen a teď vyšlo najevo, že má problémy i další série a to animovaná Tigra & Dazzler Show

Jde o kreslený projekt určený pro dospělé, jehož showrunnerkou je Erica Rivinoja. Respektive byla, protože aktuálně vyšlo najevo, že byla propuštěna nejen ona, ale také kompletní scenáristický tým. A to v poměrně v pozdní fázi příprav. Podle všeho k tomuto rozhodnutí došlo v 15. produkčním týdnu (z plánovaných 20). 

Produkce byla zastavena s tím, že se bude hledat nový showrunner, který si sestaví vlastní tým scenáristů. Nicméně budou muset začít od nuly, protože nic z toho, co vytvořila Erica a její spolupracovnici použito nebude.

Pokud se ptáte na důvod, proč došlo k odchodu showrunnerky a scenáristů, tak je to klasické vysvětlení "kreativní neshody" s tím, že zatímco v případě Ghost Ridera měli neshody Hulu a tvůrci seriálu, tak u Tigra & Dazzler Show to byli tvůrci a Marvel, kteří měli jiné představy o tom, jak by měl seriál vypadat. 

Datum premiéry seriálu nebylo nikdy oznámeno, takže nelze říct, jestli nastalá situace výrazně ovlivní uvedení seriálu, ale s ohledem na to, co se odehrálo v minulosti, není přehnané se obávat toho, že by projekt vůbec nemusel vzniknout. 

Jak ale bylo řečeno, na Hulu se určitě dočkáme třetí řady Runaways a vy si můžete pustit video s rozhovory s herci a tvůrci.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi | 05.12.2019 12:47
Za mě zbytečnost
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest