Cizinka: 5. řada romantické fantasy láká fandy na svatbu

Cizinka: 5. řada romantické fantasy láká fandy na svatbu | Fandíme seriálům
Starz
Zobrazit další 2 obrázky
Podívejte se na nové fotografie a zjistěte, co nás čeká v nadcházející řadě Cizinky.

V únoru 2020 bude mít premiéru nadcházející pátá řada historického seriálu Cizinka (The Outlander), který je natočený na motivy stejnojmenné knižní série od spisovatelky Diany Gabaldon. Nyní se na internetu objevily čerstvé fotografie z nové série seriálu. Jako první je přinesl magazín Entertainment Weekly spolu s vyjádřeními některých herců, kteří v nich nastínili, co jejich postavy příští rok na televizních obrazovkách čeká.

Avizovanou velkou událostí páté sezóny má být svatba, na níž podle všeho bude celá řada známých postav v nejrůznějších komplikovaných situacích. Například postava Jaimeho bude podle jejího představitele Sama Heughana v úplně nové pozici. „Dohodl se s Brity, ale pracuje pro dvě odlišné strany. Snaží se ochránit svoje lidi a snaží se ochránit Fraser's Ridge. Upřímně, všichni víme, jaký Jamie je. Jeho způsob přemýšlení směřuje spíš k regulátorům, než k Britům,“ řekl Heughana.

Na svatbě také budou manželé Roger (Richard Rankin) a Brianna (Sophie Skelton), každý s vlastním problémem. Roger řeší to, že není schopný se postarat o svoji manželku, jelikož neumí farmařit, jezdit na koni ani používat meč. Oproti tomu Brianna se dozví, že Stephen Bonnet (Ed Speleers), muž který ji znásilnil, je nádále v Severní Karolíně.

„Je ve velkých bolestech, emocionálně i fyzicky,“ přiblížila, jak na tom bude Brianna v nové řadě, její představitelka Sophie Skelton. „To byla jedna věc, v které jsem opravdu chtěla pokračovat tuto sérii. Chtěla jsem zajistit, že posttraumatický stresový syndrom po znásilnění bude Bree provázet. Intimita a fyzická blízkost k Rogerovi budou mnohem obtížnější, než tomu bylo předtím,“ načrtnula Skelton, co čeká její postavu v páté řadě.

Ta bude mít premiéru na stanici Starz 16. 2. 2020. Níže si můžete pustit již dříve zveřejněný teaser. V galerii pak najdete avizované fotky. Na jedné z nich je vidět postava Claire (Caitriona Balfe) v domácí laboratoři, ve které si bude vyrábět vlastní léky. Na další je pak její nové domácí zvíře, kočka Adso.

Zdroj a foto: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest