The Boys: Teaser na druhou řadu s brutalitou rozhodně nešetří

The Boys: Teaser na druhou řadu s brutalitou rozhodně nešetří | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit další 4 obrázky
"Masitá" upoutávka nešetří s krví a akčními záběry.

Včera se na internet dostal teaser na druhou řadu komiksové série pro dospělé The Boys, ale Amazon ho rychle zablokoval. Nicméně jsme nemuseli čekat dlouho na to, až opět začne kolovat online. Nejdříve byl k vidění na akci Comic Con Experience v São Paolu a následně si samozřejmě našel cestu do internetových vod. 

The Boys: Druhá řada je dotočena, dočkáme se ale asi až v létě
 

Tvůrci a herci sice naznačili, že druhá řada se zaměří víc na postavy, ale také nám bylo přislíbeno, že bude mnohem divočejší než první. A vypadá to, že to nebyly plané sliby, protože upoutávka je prošpikovaná hromadou akce a nabízí větší než malé množství hodně krvavých záběrů, kdy jsou některé opravdu "šťavnaté". 

Ostatně, už začátek naznačuje, že to bude brutální jízda. Vše odstartuje několikavteřinový záběr na zkrvavenou tvář Homelandera a poté následuje rychlý sestřih zběsilých záběrů, které zahrnují vše do A-Traina napojeného na přístrojích, přes několik hodně krvavých momentů nebo Billyho Butchera vychutnávajícího si čaj, až po záběr na buldoka Terrora.

O příběhu jako takovém nám toho upoutávka sice moc neřekne, ale rozhodně je příslibem toho, že tohle bude hodně divoká podívaná, která by se svou zběsilostí mohla přiblížit komiksové předloze. První řada sice byla docela drsná, ale ve srovnání s komiksem se držela ještě zpátky, tentokrát se zdá, že tvůrci šlápli na plyn. 

Datum premiéry zatím oznámeno nebylo avšak aktuálně se na CCXP hovořilo o tom, že by se fanoušci měli dočkat příští rok v létě, kolem Comic-Conu v San Diegu - tedy koncem července. Na panelu se zároveň opět mluvilo o tom, jak bude druhá řada krvavější a větší, tak snad se máme na co těšit.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest