The Outsider: Podívejte se na nervy drásající trailer k adaptaci románu Stephena Kinga

The Outsider: Podívejte se na nervy drásající trailer k adaptaci románu Stephena Kinga | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 16 obrázků
První plnohodnotný trailer k mysteriózní krimi novince je venku.

Stanice HBO konečně vydala oficiální trailer k adaptaci románu Stephena Kinga s názvem The Outsider. Desetidílný thriller se zabývá případem vraždy. Důkazy jsou nezpochybnitelné a očividný viník je brzy dopaden. Jenomže důkazy ve prospěch obviněného se derou na povrch a z jasného případu se stává neobjasnitelná záhada. V hlavních rolích se představí Ben Mendelsohn, Jason Bateman a Cynthia Erivo (Zlý časy v El Royale). Premiéra se uskuteční již 12. 1.

The Outsider: HBO láká na adaptaci románu Stephena Kinga prvním teaserem
 

Po prvním teaseru, který byl složen pouze z několika rychlých výjevů, se HBO vytasilo s plnohodnotnou upoutávkou, jež jasněji vykresluje o čem seriálu bude. Jak je patrné, The Outsider rozhodně nebude poklidnou podívanou. V traileru září především Ben Mendelsohn, který v roli charismatického detektiva bude muset přijít na kloub zapeklitému případu. Že by si tentokrát Mendelsohn skutečně zahrál kladnou postavu?

Scénář k minisérii napsal Richard Price (The Wire - Špína Baltimoru, Jedna noc). První dvě epizody zrežíroval Jason Bateman a několik dalších dílů natočil Andrew Bernstein, který s Batemanem pracoval na seriálu Ozark. Ve vedlejších rolích se představí Bill Camp (Joker), Mare Winningham (Aféra), Paddyho Considine (U Konce světa), Yula Vázqueze (Bloodline) a Marc Menchaca (Ozark).

V galerii si můžete prohlédnout oficiální plakát a screeny z traileru.

„Když je v městském parku zavražděn jedenáctiletý chlapec, spolehliví očití svědci bez váhání označí za viníka oblíbeného trenéra Terryho Maitlanda (Jason Bateman). Důkazy DNA a otisky prstů potvrzují, že zločin byl spáchán tímto rodinou milovaným mužem. Detektiv Ralph Anderson (Ben Mendelsohn), jehož syna Maitland také kdysi trénoval, otřesen brutálním způsobem zabití, dává příkaz podezřelého veřejně zatknout. Avšak Maitland má alibi. A další pátrání potvrzuje, že ten den byl skutečně jinde. Anderson a okresní prokurátor sledují stopy, vyšetřování se přesouvá z Ohia do Texasu, kde se začínají objevovat děsivé odpovědi. Stephen King opět předvádí své mistrovství a graduje příběh do téměř nesnesitelného napětí. Terry Maitland vypadá jako fajn chlapík a člověk přece nemůže být na dvou místech najednou. Nebo snad může?“

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest