Crisis on Infinite Earths: Tvůrce vysvětlil, proč se rozhodli ve velkém cross-overu zabít klíčovou postavu

Crisis on Infinite Earths: Tvůrce vysvětlil, proč se rozhodli ve velkém cross-overu zabít klíčovou postavu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 29 obrázků
Marc Guggenheim promluvil o smrti jednoho z hrdinů. Článek obsahuje spoilery!

V neděli seriálem Supergirl odstartoval letošní velkolepý crossover seriálů z Arrowverse a samozřejmě jsme se dočkali několika překvapení (například krátké scény s některými postavami seriálu Titans). A šokem bylo určitě i to, že zemřel Oliver Queen/Green Arrow. To, že měl zemřít jsme věděli už dlouho, ale překvapením bylo, že k tomu došlo už v prvním dílu pětidílného crossoveru. Jeden ze stěžejních tvůrců seriálu Arrow Marc Guggenheim vysvětlil, proč se filmaři rozhodli zabít Green Arrowa tak brzy:

Crisis on Infinite Earths: Dosud největší cross-over ve světě Arrowverse se představuje
 

"Problémem, který jsme způsobili sami sobě, bylo to, že jsme zkazili náš vlastní příběh. Pokud Oliverova smrt neměla být překvapením, co tedy bude překvapením? Načasování jeho smrti. Tak nějak jsme se dovtípili toho, že publikum očekává, že Oliver zemře během vyvrcholení příběhu během páté hodiny. Pokud se vydáme opačným směrem a zabijeme ho na konci první hodiny, docílíme dvou věcí: Doufejme, že překvapíme publikum, což je určitě naším cílem, ale také definujeme to, že sázky jsou vysoké."

V tom se zřejmě Marc nemýlí, publikum podle reakcí na internetu překvapené bylo. Byl to od tvůrců odvážný krok, zabít Green Arrowa tak brzy, ale vyvstává tak otázka, zda v dalších epizodách dokáží připravit podobně výrazné zvraty. 

Aktuálně za sebou máme dva díly crossoveru a to Supergirl a Batwoman, 10.12. (amerického času) bude příběh pokračovat v seriálu Flash a crossover skončí 14. 1. seriály Arrow a Legends of the Tomorrow.

Zdroj: CB

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest