The Mandalorian: Kdo se skrývá za Mandalorianovým brněním?

The Mandalorian: Kdo se skrývá za Mandalorianovým brněním? | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 11 obrázků
Pedro Pascal nehraje Mandaloriana v každé epizodě, známe podrobnosti.

Mnoho diváků hraného Star Wars seriálu The Mandalorian si nejspíš myslí, že Pedro Pascal ústředního bezejmenného hrdinu nejen namluvil, ale že si ho i kompletně zahrál. Bohužel pro všechny z vás, kteří jste uvažovali stejně, pro vás máme špatnou zprávu. Hlavní zatím bezejmenná postava seriálu The Mandalorian má tu výhodu, že díky tomu že si “nikdy“ nesundává masku a je stále oblečena v masivním brnění, tak ji nemusí neustále hrát hlavní hvězda, která postavu v seriálu namluvila.

Tvůrce Mandaloriana chce natočit další vánoční Star Wars speciál. Ten první je z celé ságy dle mnohých to nejhorší
 

Herečka a režisérka Bryce Dallas Howard pro server Vulture odhalila, že při režírování čtvrté epizody s názvem Sanctuary s Pedrem Pascalem vůbec nespolupracovala. V rozhovoru zaznělo, že Pedro Pascal měl v době natáčení této epizody divadelní zkoušky na hru Krále Leara na Broadwayi, takže v době natáčení se režisérka s Pascalem vůbec nepotkala. Kdo tedy nosí v seriálu Mandalorianovu zbroj?

Hraný projev Mandaloriana je v rukou dvou uznávaných dublérů a to Brendana Wayna a Lateefa Crowdera. Režisérka Bryce Dallas Howard zmínila, že při natáčení pracovala většinově s Brendanem Waynem, který je, jak se následně ukázalo, vnukem hollywoodské legendy Johna Wayna. „Brendan dokázal vnést do této postavy naprosto vše a díky jeho práci jsme byli schopni jeho herecký projev z poza helmy a brnění podat divákům tak, aby měli šanci pochopit myšlenkové pochody postavy i v momentech, kdy zrovna mlčí.“ řekla Howard a dodala, že Brendan Wayne pracoval na každé epizodě první série a že se již zapojil i do produkce druhé sezóny.

Poslední zajímavostí z jejího rozhovoru je zmínka o skvělé spolupráci s Pedrem Pascalem při dabování hlavní postavy. Režisérka ocenila, že Pedro Pascal s Brendanem Waynem spolupracuje a že se snaží dabing postavy sjednotit s hereckým projevem dubléra. Hlavní hrdina je tak vytvářen podobným způsobem jako legendární záporák Darth Vader, který byl namluven Jamesem Earlem Jonesem, ale o herecký projev zpoza obleku se postaral David Prowse.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Mysule | 12.12.2019 12:31
Takže Pedro Pascal shrábne všechnu slávu a přitom existujou ještě další dva stejně důležití lidi? Nespravedlnost! Baby Yoda je samozřejmě ňu-ňu. Ale ten cool toxicky maskulinní Mando-kulometčík si zaslouží vlastní spin-off!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest