Lucasfilm údajně chystá nový Star Wars seriál ve spolupráci s Marvelem

Lucasfilm údajně chystá nový Star Wars seriál ve spolupráci s Marvelem | Fandíme seriálům
Produkce nové série o populární archeoložce už je prý v plném proudu.

Marvel i Lucasfilm jsou součástí společnosti Disney. To znamená, že spolu mohou spolupracovat bez složitých vyjednávání. Ostatně, víme, že kreativní ředitel Marvelu Kevin Feige se bude podílet na zatím nepojmenovaném filmu ze světa Star Wars a aktuálně se objevila (zatím nepotvrzená informace), že Marvel a Lucasfilm společně vytvoří pro Hvězdné války nějakou novou televizní sérii.

Obi-Wan Kenobi: Po boku Ewana McGregora by se mohl také objevit Joel Edgerton
 

Respektive se na ní už údajně pracuje a hlavní hrdinkou by snad měla být komiksová postava doktorka Aphra, což je archeoložka, kterou si vybral do svých služeb sám Darth Vader, ovšem Aphra nemá problém pracovat pro různé strany, ať už je to impérium nebo rebelové. 

Aphra je spíše antihrdinkou, s tím, že jde o první nefilmovou postavu, která se dočkala vlastní komiksové řady a velmi rychle se stala favoritkou fanoušků. Kromě toho je jednou z mála známých homosexuálních postav z universa Hvězdné války.

S ohledem na popularitu postavy by nebylo překvapením, pokud by se dočkala vlastní série a podle reportéra Jasona Warda ze serveru MakingStarWars se také dočká. Respektive tvrdí, že její seriál nejen dostal zelenou, ale už se dokonce chystá a to právě ve spolupráci Marvelu a Lucasfilmu, což by dávalo smysl. Aphra byla představena v marvelovském komiksu Star Wars: Darth Vader v roce 2015 a v prosinci 2016 se dočkala vlastního Marvel komiksu Star Wars: Doctor Aphra. (Poznámka: Ano, nakladatelství Marvel tu a tam vydává i komiksy, které nejsou provázané s jeho superhrdinským světem).

Jak bylo řečeno, jde zatím o nepotvrzené info, žádná ze společností nevydala oficiální stanovisko, ale Ward obvykle přináší informace, které se následně ukáží být pravdivé, takže není důvod mu tentokrát nevěřit, speciálně pak s ohledem na to, jaký úspěch slaví Lucasfilm se sérii The Mandalorian. 

Není jasné, kdy by se Doctor Aphra mohla objevit, ale předpokládá se, že by to mohlo být příští rok a samozřejmě na streamovací službě Disney+.

Zdroj: Inverse

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu