TY 2: "Sympatický" stalker v novém traileru + 3. řada schválena

TY 2: "Sympatický" stalker v novém traileru + 3. řada schválena | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Druhá řada seriálu You slibuje nové město a identitu ústředního zabijáka spolu s jeho novou obětí i démony minulosti.

Po nedávném teaseru Netflix zveřejnil plnohodnotný trailer na svůj seriál You (v češtině uváděný pod názvem TY). Vrací se v něm hlavní postava vražedného stalkera Joea, nyní vystupující pod novou identitou Willa Bettelheima. Po událostech z minulé série se přemístil do Los Angeles, kde se nadcházející série bude odehrávat.

Začátek traileru se připomíná události závěru předchozí řady, jen aby nám vzápětí představil prostředí a děj té nové. Vypadá to, že změna města rozhodně neproměnila Joeovu náturu. Naopak se zdá všechno být při starém, jen se vystřídala dívka, kterou je posedlý. Vypadá to, že následkem svých "citů" bude Joe opět ochotný překročit jakoukoliv hranici, včetně spáchání vraždy.

Zároveň mu však dělá vrásky Candace, jeho bývalá přítelkyně, o které se předpokládalo, že byla v minulosti jeho další obětí. V závěru první série se však objevila živá a v nadcházející řadě bude mít patrně větší roli a vliv na aktuální dění. A podle ukázky půjde do konfliktu s Joem. Zároveň je v traileru krátký záběr na nešťastně vypadajícího Joea v momentě, kdy se před ním zavírají zamřížované dveře. Je možné, že pravda o něm vyjde najevo, dostihne jej spravedlnost a skončí ve vězení?

V hlavní roli se vrací Penn Badgley. Novou hlavní postavu dívky Love Quinn, která bude další obětí Joeova zájmu, si zahrála Victoria Pedretti. Roli Candace si zopakovala Ambyr Childers. Celá druhá řada bude na Netflixu ke zhlédnutí od 26. 12. A pozor, je vysoce pravděpodobné, že uvidíme i řadu třetí. Sice ještě nebyla oficiálně potvrzená, avšak stát Kalifornie produkci schválil daňové úlevy, takže je tu vysoká pravděpodobnost, že k natáčení nakonec dojde. 

Foto: Twitter seriálu/Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest