Locke & Key: První obrázek představuje fantasy hororovou novinku od Kingova syna

Locke & Key: První obrázek představuje fantasy hororovou novinku od Kingova syna | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Nový seriál od Netflixu, natočený na motivy populárního komiksu, slibuje zajímavou premisu.

Na svém oficiálním účtu na Twitteru nedávno zveřejnil připravovaný seriál Locke & Key první fotku. Série adaptuje známou stejnojmennou komiksovou sérii od Joe Hilla (syn známého spisovatele Stephena Kinga) a Gabriela Rodrigueze, v češtině vydávaná pod názvem Zámek a klíč. Vypráví o třech sourozencích Lockových, kteří se se svou matkou přestěhují do rodinného sídla jejich otce poté, co je brutálně zavražděn. Tam brzy zjistí, že je dům plný magických klíčů, které mají nejrůznější využití – dokáží třeba propůjčit schopnost létat či otevírají dveře do jiných světů. Situaci však komplikuje démon, který se snaží klíče získat pro sebe.

V hlavních rolí sourozenců uvidíme mladé herce Connora Jessupa, Jacksona Roberta Scotta a Emilii Jones. Jejich matku hraje Darby Stanchfield. Locke & Key bude mít celkem deset epizod, které na Netflixu vyjdou 7. 2. 2020. Na první oficiální fotce seriálu je k vidění pohled na celý ponuře vypadající dům, kolem něhožs se patrně bude děj hlavně vyvíjet. Na pár zákulisních fotkách si pak můžete prohlédnout obsazené herce.

V minulost už tu snahy o zadaptování příběhu Locke & Key (Zámek a klíč) byly. Nejdříve v roce 2011 odvysílala stanice Fox na Comic-Conu pilot, na základě kterého se rozhodovala, jestli pak natočit celou sérii. Z natáčení sešlo a projekt se dostal ke studiu Universal, které zvažovalo podobu filmové trilogie. Od něj pak plány na adaptaci převzala stanice Hulu a nyní na ní nakonec pracuje Netflix. A podle všeho to vypadá, že tentokrát projekt opravdu dojde ke zdárnému konci.

V galerii najdete první fotku usedlosti na ostrově Lovecraft, společné fotky obsazení a seriálový plakát.

Zámek a klíč vycházel v letech 2008-13 a autorem komiksu je Joe Hill, syn Stephena Kinga. Příběh se točí okolo rodiny Lockeových - otec byl nedávno zavražděn a zbytek rodiny se rozhodne odstěhovat do sídla jejich strýce, které se nachází na ostrově Lovecraft. Členové rodiny brzy zjistí, že tajuplný dům je plný kouzelných dveří, které „změní“ každého, kdo se jimi odváží projít. Navíc v domě nejsou sami – žije tam jakési stvoření plné nenávisti, které si nedá pokoj, dokud neotevře ty nejděsivější dveře ze všech.

Zdroj: Collider, foto: Twitter seriálu/Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi | 20.12.2019 17:09
Tak n tohle se neskutečně těším, předloha je naprosto fantastická a vyšla i u nás
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest