Hulu nemá zájem o seriál na motivy knižní série od autorky Interview s upírem

Hulu nemá zájem o seriál na motivy knižní série  od autorky Interview s upírem | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Spisovatelka Anne Rice to ale nevzdává a hledá pro své knihy jiný domov.

Upíři jsou stále v módě. A nejen ti, kteří se třpytí na sluníčku, ale také ti, kteří jsou trošku temnější a nebojí se zarýt své tesáky do krku nevinných obětí. Pokud se budeme bavit o filmech věnovaných vampýrům, tak jedním z těch nejpůsobivějších je Interview s upírem z roku 1994, který vznikl na motivy stejnojmenné knihy autorky jménem Anne Rice.

Temné stíny: Upíří telenovelu s Johnnym Deppem čeká návrat k seriálovým kořenům
 

Kniha Interview s upírem odstartovala sérii románů Upíří kroniky a právě tahle kolekce měla posloužit jako inspirace pro seriál streamovací služby Hulu. To bylo odhaleno v roce 2017, ale po nějakých dvou letech přišla špatná zpráva, Hulu seriálu nedá šanci. 

Není to proto, že by vypršela práva (což se v minulosti stalo třeba Paramount Television), ale jednoduše se šéfové Hulu rozhodli, že to není podívaná pro ně, byť nebyl objasněn konkrétní důvod. Nicméně už nějakou dobou to vypadalo, že má seriál problémy. Například se u něj střídali tvůrci a to, že tu něco nehraje, bylo jasné i z toho, že natáčení, které mělo začít na podzim, neodstartovalo.

Anne Rice to ale nevzdává a snaží se dohodnout s jinými streamovacími službami a televizemi, zda by neměly zájem o práva na její dílo, konkrétně na Upíří kroniky a další sérii Mayfair Witches, kdy by se měla cena pohybovat mezi 30 až 40 miliony dolarů. 

Zatím nejsou k dispozici konkrétní informace o tom, zda má některý ze subjektů skutečný zájem, nicméně před pár dny Anne na Facebooku ujistila fanoušky, že se dějí velké věci, které se Upířích kronik týkají, ovšem akutálně o tom nesmí mluvit. Těžko říct, co konkrétně to znamená, zda nejde jen o uklidňování fandů nebo je tu skutečný posun v případě adaptování knih. 

Jedno je ale více méně jasné, i kdyby měl zájem někdo jiný, tak těžko počítat s tím, že produkce se rozjede v rámci několika týdnů. Zatím tak milovníkům Upířích kronik nezbude nic jiného, než si znovu pustit Interview s upírem.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest